1/2/08

JA ESTAN LES FOTOS DE LA RUA PENJADES AL WEB!!!
http://www.xtec.cat/escoladelcarme

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bé que m'ho he passat a la Rua i que guapos que anaven els nostres nens!!GRÀCIES PER LES FOTOS I PER LA RAPIDESA EN PENJAR-LES A LA WEB!Així els que no han tingut la sort de poder estar amb nosaltres ho poden veure i disfrutar també ben ràpidament!!

Anònim ha dit...

Això si que és rapidesa!!!

laia

Anònim ha dit...

és increïble la agilitat d´aquest informàtic. me´l demanaré per reis. ja ja ja
moltes gràcies a la poli-senyoreta. m´ha agrada aquest nom per tu
P.D. els papas de l´arnau ja tenen fotos del peque
sònia serret

Anònim ha dit...

A vegades m'aclaparen sentiments de culpabilitat quan les 8 hores laborals a una hora de distancia de casa no em permeten portar els meus fills a l'escola ni recollir-los ni acompanyar-los en els petits moments quotidians del berenar o del futbol. Avui tampoc he pogut anar a la rua, no els he pogut abraçar amb la mirada quan desfilaven pel carrer davant de la gent, no els he pogut animar a que belluguessin amb mes emfasi la maraca, no els he pogut aguantar el barret aquell cop que ay quasi se´ls hi cau. No hi era fisicament. Aquesta nit hi he estat virtualment. No hi ha hagut interaccio pero n'hi haura dema, perque ara ja se que haig de preguntar si vull que m'expliquin coses. Gracies. Aquest esforç vostre que feu no es en va.

Anònim ha dit...

hola!!!
sóc la Yasmine
m' he alegrat de veure que guapos estaven tots i totes ha sigut molt bona idea anar disfressat de música perque la música ho es tot en aquest món.
Jo ja m'he acostumat a estar a l'institut pero ahir tenia tristesa al meu perque aquí no celebrem carnaval i tants anys disfressant-nos que...
encara m'enrecordo que la eva quan vam anar de vaques pel matí el terra relliscava i es va donar el nas contra el prestatge!!!
es un record molt graciós jeje

Anònim ha dit...

Moltes felicitats per la rua, he vist las fotos a la página de l'escola, estaban tots radiants, he tornat a reviura aquells moments tan macos de l'escola, hi fins i tot semblava que busques al Sergi per veure si sortia, je je...
Per cert la nominació de poli-senyoreta et va pintada.
felicitats!!!!

Dolors Casanovas

Anònim ha dit...

Enhorabuena, otro año más la rua de carnaval ha sido todo un éxito. Esta vez no he podido asistir, pero las fotos y los videos me han permitido sentir que esos momentos los pasé allí y no en un despacho pensando en ella.
Gracias por la rapidez y la cantidad.

Anònim ha dit...

Gracias por la rapidez y la calidad de las fotos, teneis un informático que es una maravilla. Nos hemos pasado el fin de semana viendo las fotos del Carnaval del cole con nuestros hijos y lo hemos pasado muy bien.

Anònim ha dit...

Ja que tots feliciteu al informatic i jo tambe per la seva rapidessa, jo vuldria tambe fer una petita felicitacio a tots el pares que aquet any ens hem esforçat una mica mes per pintar la cara al nens, una disfressa amb un maquillatje guanya molt i aquet any cree que ens hem superat una mica mes. Felicitats a tots i a practicar per l'any que be.
Silvia

Anònim ha dit...

He disfrutat moltissim animan els nens i seguin la rua, potser l'any que bé no podré estar per raons de feina .El papa que no ha pogut estar, ha pogut veure totes les fotos mentre la Clara ho anava explican.
Desde aqui vui agrair també la feina feta amb els petits pollets que estaben tots monissims,només pensar quina feinada per pintarlos..aquest dissapte ja ho he patit jo amb l'enric...
graciès per tot
ah! no hem pogut veure els videos.
BELEN

Anònim ha dit...

Com tots el anys els nens estavan ben guapos. I m'agradaria fer una proposta que espero que es pogui estudiar, m'agradaria o ens agradaria perque segur que molts pensan igual, que les mestres es poguin disfressar amb els nens els propers anys.
L'esforç sempre es recompensat, així que felicito la teva dedicació i dono les gràcies a totes les mestres per l'esforç de vestir i pintar als més menuts.
Francesca

Anònim ha dit...

jo també voto per que les mestres es disfressin. ja sé que tenen molta feina però quedaria molt divertit. i a més, segur que anirien més pares a la rua ja ja ja
sònia serret