5/2/08

Ja podeu llegir els Pregons que han escrits els nens i les nenes i donar la vostra opinió.
http://www.xtec.cat/escoladelcarme

5 comentaris:

Anònim ha dit...

He llegit els pregons i m'han semblat genials. Sincerament penso que amb un nens amb aquests principis el món només pot millorar. El civisme, brutícia, tolerància, l'estalvi energètic, la manca d'aigua, són problemes que em preocupen i a dies no els hi veig solució. Avui, veient la sensibilitat i concienciació dels nens davant d'aquests temes tan importants només puc pensar que encara hi ha esperança per reduir tots aquests problemes i conseguir un món millor

Anònim ha dit...

Felicito a tots els nens que han participat, les seves paraules m'han fet pensar de nou sobretot amb els deures que tenim com a ciutadants i com a persones. I JO PREGUNTO? Com pot ser que si ja de petits els nens a les escoles i a casa aprenen a tenir consiencia del que està be o malament, del que han de fer o no fer, molts d'ells o millor dit molts de nosaltres quan ens fem adults en oblidem, a quina part del recorregut deixem de tenir consiencia ?
francesca.

Anònim ha dit...

un pregó molt emotiu. si cumpleixen la meitat del que diuen ja podem estar tranquils.
per cert, l´altre dia vaig comentar que les mestres es podien disfressar. avui he pensat que perderien tot el respecte que els hi tenen els nens i que passarien a la posteritat per si els hi quedava bé o no el barret o les plomes. he pensat que ja que em publiques aquestes idees "verdes" seria just comentar les "madures"
sònia serret

Anònim ha dit...

em va agradar treballar tots junts donant opinons berta

Anònim ha dit...

Felicitats pels pregons, hem semblen d'un rigor i una qualitat excepcional.
Una manera molt amena de sensibilitzar als alumnes sobre les normes i el comportament que cal seguir per una bona convivència.