13/2/08

Dimecres, 13 de febrer de 2008
EDUCACIÓ FÍSICA EN ANGLÈS
Aquesta setmana hem començat un nou projecte a l’escola: l’educació Física en anglès.
És un projecte pilot que hem engegat amb molta il·lusió.
Ho portarem a terme des de P3 fins a 6è.
Hem programat una sèrie de frases, ordres i rutines, totes elles en anglès, segons l’edat i els coneixements previs.
No es tracta de parlar tota l’estona en anglès, de moment l’objectiu que ens hem marcat, és anar introduint aquesta llengua fora de l’àmbit estrictament gramatical i ortogràfic.
La idea és que d’una manera molt lúdica aprenguin construccions i vocabulari.
El fet de fer-ho en una activitat que els hi agrada molt, esperem aconseguir resultats bons i sobretot molt motivadors.
Ja anirem valorant l’experiència poc a poc. De ben segur que serà satisafactòria.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Em sembla una idea molt encertada. Tots som conscients de l'importancia de saber anglès, per tant quantes més possibilitats tinguin els nostres fills d'aprendre'n molt millor, i si a sobre és fent una activitat divertida i que els hi agrada segur que els hi serà molt més fàcil d'assimilar. Felicitats per la iniciativa!

Anònim ha dit...

Trobo que és un gran projecte. L'anglès és molt important en els nostres temps.

Anònim ha dit...

completament d'acord, no n'hi ha prou en fer anglès amb la gràmatica i l'hora de classe, 2 hores a la setmana de conversa (que és el què faran) els hi serà molt profitós. Segur que s'ho passen bé i a més perden la vergonya d'expresar-se amb anglès.
Judit

Anònim ha dit...

Una idea genial. És molt millor aprendre des d'una activitat que els hi agrada, sense que s'adonin aniran assimilan i aprenent conceptes i frases noves.
Premi per la iniciativa. Felicitats.
Gemma

Anònim ha dit...

Tinc constàcia de que els hi ha agradat molt... la Núria m'ho va explicar.Molt bé per la nova idea!!
Merche

Anònim ha dit...

Quina bona noticia!!. El bon dia de l´Ivàn és : Avui toca xandall?? si aquesta pregunta segueix voldrà dir que la nova forma de comunicar-se en aquesta assignatura ha estat assimilada, ja t´ho explicaré.....Gràcies per seguir amb el vostre empeny de trobar la millor manera d´educar i ensenyar als vostres alumnes, els nostres fills.

Anònim ha dit...

Por molts motius em sembla una idea brillant.
Així s’aniran familiaritzant amb noves expressions d’una manera natural i divertida, sense adonar-se’n.
Felicitats per la iniciativa, una vegada mes ens heu demostrat que els nostres fills/filles estan en molt bones mans, gracies.

Anònim ha dit...

A nosaltres també ens ha agradat molt la idea, però no sé jo si els de p-3, que encara no entenen del tot les ordres en català,s'en enteraran gaire...m'encantaría veureu per un foradet,a ells sense saber que fer i a la senyoreta desesperant-se, jejeje

Laia

Unknown ha dit...

Felicitats per l'iniciativa! Sembla una iniciativa genial per varies raons, per la vessant acadèmica i per la vessant econòmica, ja que demostra que a vegades no es qüestió de calers sinó d'iniciatives intel·ligents.

Anònim ha dit...

hola!!!!!sóc la Yasmine
volia dir que aquesta setmana he fet la primera setmana de l'anglès al nostre institut. Ha sigut curiós ja que, veies parlar als professor en anglès i a moltes classes només podies parlar en francés.
Vam fer un concurs que consistia a fer un poema en anglès i a cada classe s'escollien 5 el meu ha sigut escollit ara falta que quedi finalista.
y a la web de l'institut ja està penjat per sempre...
adeu!!!!
YASMINE