19/7/07




Dijous, 19 de juliol de 2007
PARC DE ROBRENYO
Avui hem tornat a anar al parc. La sortida que hem fet cada dijous ha fet que la setmana no es fes llarga i pesada i hem arribat, molt ràpid, al final del casal d’estiu d’enguany.
Hem anat a un parc que no coneixia, de fet m’he refiat de l’opinió d’un pare que em va dir que s’estava prou bé, i així ha estat.
Els nens i les nenes ja no juguen amb tanta fal·lera com la primera setmana, tots necessitem vacances i trencar amb el ritme quotidià, però hem estat bé.
Hem celebrat un aniversari tot menjant galetes, malgrat que algun petit ha protestat per que tenia les mans brutes per agafar-les. El comentari ha estat molt divertit ja que quan els hi hem dit que fessin fila per escollir una galeta ha dit: -però tenim les mans brutes!!! (és important comentar que el petit té quatre anys) Si més no té assolit l’hàbit d’higiene.
Demà farem una gran festa, cantant i ballant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui ha sigut l'aniversari de l'Arnau (ha fet 4 anys) i tot i que ha tingut la seva festa d'aniversari, el seu pastís, els seus regals, etc...el que més il-lusió li ha fet ha sigut el que a l'escola l'hagin fet protagonista per un dia, li han posat una corona amb el número 4, que no s'ha tret en tot el dia, li han cantat "aniversari feliç" i ha repartit galetes. Això l'ha fet sentir important davant dels seus companys.
Vull aprofitar el blog per donar-vos les gracies per fer que l'Arnau hagi tingut un dia de l'Aniversari tan maco i que ho hagi passat tan bé.
BONES VACANCES A TOTS, i al Setembre torneu amb les mateixes ganes que ens heu demostrat sempre.