5/6/11


Divendres, 3 de juny de 2011
GRADUACIONS 2010-2011
Contents, feliços i satisfets de fer la feina ben feta. Així és com ens sentim.
Tal i com us vaig dir per molt que s’entrebanqui, per molt poc que es valori, un mestre sempre confia en que l’aprenentatge pot canviar el caràcter d’un nen i així el destí d’un home.

Amb això en tenim prou i amb això continuem endavant amb força, entusiasme i il•lusió i... AMB TOTS VOSALTRES.

Gràcies per ser-hi.


GRADUACIÓ DE P5
Entranyable Graduació i tarda feliç per a tots aquests il•lusionats nens i nenes.
Van cantar molt bé, tocar les campanetes com les fades i van parlar com a grans rapsodes.
Ben mudats van gaudir de la seva festa.
Ja són nens de 1r i això és molt important.



Les famílies ens van obsequiar amb un original regal


i amb aquestes boniques paraules:
“Tot va començar un calorós dia de setembre de 2006, llavors només teníem un anyet.
Aquell dia els nostres pares ens van portar per primera vegada davant d’una porta de color blau cridaner, i la majoria d’ells xerraven animadament amb una senyora de cabell ros que més tard varem saber que era la Srta Elena, aquella llampant porta era la porta de l’Escola del Carme, la nostra escola.
(...)
En poc temps ens convertiríem en una gran família. Els dies, els mesos, els anys han anat passat i hem compartit alegries amb la Isabel, la Maria, la Laura, l’Àngels, la teacher Dolors i la Pilar.
Aquest setembre hem tornat a la porta però aquest cop la porta no era blava sinó marró, i en ella no hem trobat a la Srta Elena sinó a la Srta Montserrat acompanyada del Sr Pinyol, i aquest cop hem entrat contents i il•lusionats, i de la mà del Jordi hem pujat les llargues escales que ens portaven a la nostra nova classe, la classe dels Lleons.
(...)
Acompanyats d’una gran mestra, la Laura. Hem continuat llegint amb la Candi, hem gaudit dels contes amb la Dolors, hem estimat la música amb la Montserrat i a resseguir i esborrar amb la Maria Dolors.
(...)
GRÀCIES per ajudar-nos, ensenyar-nos i educar-nos, que sabem no és tasca fàcil.
Ara comencem una nova etapa, PRIMÀRIA, en la qual tots nosaltres continuarem dipositant la nostra confiança en vosaltres perquè ens ajudeu a formar-nos com a persones.
Persones que serem sens dubte els Homes i les Dones del futur.

GRADUACIÓ DE 6È
Bonica celebració per acabar una etapa de la vida d'aquests nens i nenes.
Emotiu i emocionant van parlar tots de la seva estada a l’escola i van cantar molt bé.



Aquest cop van regalar a l'escola aquest original obsequi fet amb una de les seves primeres samarretes.



Després vam sopar i amb la disco va acabar el llarg dia. Ara, a les convivències, farem el final de festa.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Qué simpàtica la foto de P5!!!! MS

Familia Coll Borràs ha dit...

Moltes felicitats als graduats!!!

Però sobretot moltes felicitats als que heu fet possible que hi hagin aquests graduats!!!

Família Coll Borràs

Anònim ha dit...

Segur que vam gaudir molt en la festa de graduació. Quins regals més originals i bonics, així queda sempre un bon record.
Felicitats a tots aquests nens per la seva graduació ia totes les persones que l'han fet possible.


Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

Realment un acte molt emotiu i entranyable el de P-5. Els nens ho han disfrutat i patit moltíssim. Estaven SUPERnerviosos per la gran responsabilitat i així la recompensa és millor. Super orgullosos i contents. Moltes gràcies per les hores dedicades a que tot surti perfecte, tasca gens fàcil. Es nota que es va preparar molt i amb molt temps.
Felicitats als nois i noies de 6è i molta Sort en el futur

Rosa B.

Anònim ha dit...

Com deian ells, ja son nens de primària. Una tarda bonica i inolvidable per ells i per tots nosaltres. Felicitats petites que continuem col-lecionant.Aquest matí el tema de conversa era, saps que nosaltres els deixem la nostra classe dels lleons als que ara fan P-4, i a nosaltres ens deixaran la seva classe els que ara fan primer. Gràcies a tots perqué les seves carones plenes de felicitan ens omplen a nosaltres tot el cor.
Familia Toiran-Prat

Anònim ha dit...

Divendres va ser una tarda de nervis i més nervis, que finalment es transformaren en il.lusió. Veuren's reunits tots en el menjador on fa més de dotze anys ens vem reunir per primer cop, i veure el camí que han anat fet els nostres fills, ens omple de joia. Ara estem en aquest punt on mirem enrera i veiem el gran esforç (per part de tots) que han hagut de fer per arribar fins aquí, però a valgut la pena. Ara toca mirar endavant i seguir creixent.

Anònim ha dit...

Que petitones les fotos, no penjareu mes??
Gracies
Sonia

Anònim ha dit...

Segur que va ser una tarda inolvidable pels dos cursos,però sobretot pels de 6è. Jo recordo la del Marc de P5 com una tarda bonica. Tota la feina que vau fer preciosa,perfecta, emotiva i trista per veure que es feia gran,que ja era un nen de primaria però que tot continuava igual. Motxila a l'esquena i a dir bon dia a la Srta.Montserrat... Bé,nens de 6è,no us oblideu de dir bon dia a la Directora de la nova escola...és broma...us desitjo a tots un feliÇ present i futur.
Marta Sanromà.

Anònim ha dit...

Felicitats aquest menuts i menudes de P5...bufff...que grans s´han fet!!!!! i pels de 6º molta sort en aquest nova etapa de la vida...tot acaba de començar....

Mònica

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots els graduats!!!... un dia més per guardar a la caixa dels records feliços de la seva infantessa...molta sort a la nova etapa. Olga.

Anònim ha dit...

Preciòs, senzillament preciòs. Els nens i nenes estàven guapísims, tan concentrats en el que havíen de fer, s'ho savíen tot tan bé, que jo particularment em vaig sentir orgullosa de la meva filla i de tots els seus companys i companyes.

Moltísimes gracias per fer-nos aquest gran regal que sempre sempre quedarà en el nostre record.

Lidia