13/6/11

Dimarts, 14 de juny de 2011
SEGON TORN DE CONVIVÈNCIES
Comencem setmana i amb ella el segon torn de les convivències.
El primer torn a anat perfecte i de ben segur aquest també anirà molt bé.
Portem nens i nenes d’edat molt diferents però les activitats també estaran destinats a cada grup d’edat.
Els de P3 i P4 no han anat mai però hi ha els veterans de P5 i 1r i els grans de 2n que ja porten una experiència triple.
La dinàmica és diferent del primer torn.
El tema que treballarem és Indis i Cowboys. Volem aconseguir l’amistat eterna i forjar un gran respecte per la natura que ens envolta.
A veure si els fantasmes del wifi es posen més del meu costat i aconseguim millor senyal.
Si més no sabeu que ho intentaré al màxim.
Ens espera una divertida setmana.

IMPORTANT
Demà NO els hi poseu esmorzar, quan arribem a la casa ens en donaran allà.
Poseu vosaltres les motxil·les a l'autocar.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Cert!! els grans ho han passat genial, i van venir agotadiiiiissims...els petits segur que també, l´Ivan té unes ganes enormes i la motxil.la preparadissima....ai, ai, ai...ja et veig fen senyals de fum con tal de tenir-nos informats, jejej...moltes moltes gràcies.Olga.

Anònim ha dit...

Sembla que a diferència del primer torn, el temps ens acompanyarà.
Ja tenim les motxiles preparades, hem assajat un munt de vegades el plegar i desplegar el sac de dormir, hem provat les lots, hem practicat per poder fer-se les cues (potser aquest es el tema més verd)....i estam impacients perque arribi dimecres!!!!
Laura

Anònim ha dit...

El tiempo pinta muy pero que muy bien. Los niños estan superimpacientes y con la mochila llena (ya se podrian marchar esta misma tarde jaja)
Mientras para los que quieran chafardear os recomiendo que visiteis: http://www.canribascasadecolonies.cat/presentacio.html

T.E.

Anònim ha dit...

Ja quedan horas, tenen unes ganes, ahir vam estar marcan la roba, la Neus tenia papallones a la panxa, el Sergi ens deia que volia ser cowboy, segur que ho passareu molt bé, i nosaltres com sempre esterem pendent de les vostres notícies.
Francesca

Anònim ha dit...

Fins i tot jo estic emocionada i nerviosa...Ara, he de confessar que la motxilla és a mig fer. Quan arribem de treballar l'acabarem plegats. La casa és espectacular i me n'han parlat molt bé d'ella i del menjar. Que vagi molt bé! Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Dec ser de les poques que encara no han fet la motxilla. A mi no m'agrada fer-la fins a l'últim moment. Agafo el paper i nen i anem ratllan totes les coses per no oblidar-nos res.. Ja m'entren els nervis!!! Quina sort que faci bon temps. Encara que potser us donaran mes feia mirant que es posin crema solar tots.
A gaudir-ho molt!! Que segur que si! els nens no podrien estar en millors mans
!!.
Per cert estare pendent del blog a veure si funciona la web. Quin luxe!!!

Anònim ha dit...

Bé, motxil·les apunt i també la bossa de l'esmorçar amb el nom...això em passa per no obrir abans el blog... Ja queden poquetes hores per veure els autocars marxar. Un moment d'alegria, perquè sabem que s'ho passaran molt bé i amb molt bona companyia. Però al mateix temps, a més d'una s'ens neguen els ulls,els nervis ...i...corrents al blog a esperar noticies.
Us desitjo a tots,petits i grans,unes divertides i felices convivències!!!
Fins demà familia!!!!!!!!!
Marta Sanromà