19/6/11

Diumenge, 19 de juny de 2011
CONVIVÈNCIES 2011
El Director d’orquestra i gran comunicador Benjamin Zander va dir una vegada que l’èxit no es tracte de tenir riquesa, ni fama, ni poder sinó que es tracta de veure quants ulls brillants tens al teu voltant.
Fa dues setmanes que estic envoltada d’ulls brillants de felicitat. Tot un privilegi.










També va dir que un Director és el que dóna la cara, el que surt a la portada i el que rep tots els aplaudiments però ell no emet cap so. El veritable èxit, el poder real, deriva de l’habilitat de fer forts a altres persones.
No dubto ni un moment de la capacitat de les persones que dirigeixo i que formen part d’haver aconseguit ulls brillants.


9 comentaris:

Anònim ha dit...

Gracies a tot l´ equip de superwoman que heu fet posible que aquets tres dies siguin inolvidables per als nostres fills. Eva

Anònim ha dit...

m'ha agradat molt anar a colònias.
el millor el tems lliure i estar tot el dia amb els nens i les senyoretes. MARTI BORRÁS BORRÁS

Anònim ha dit...

Recordo les paraules d´una mestre molt sàbia...quan un nen està brut,trencat, esgarrintxat i molt cansat es que s´ho ha passat super bé i és un nen feliç!! doncs bé la Martina va arribar bruta,els pantalons tots foradats , plena de rascadas i molt molt cansada...deducció s´ho va passar super bé i és una nena molt feliç. Moltes gràcies a totes per fer possible que aquests anys entranyables els recodi amb molta dolço...crec que ancara li brillan els seus preciosos ulls...
Mònica

Anònim ha dit...

Que per molts anys, poguem veure tots junts, molts ulls brillants.
Que no tinc cap dubte que així serà,perquè heu treballat,treballeu i treballareu sempre amb amor,entrega i dedicaciò.
Marta Sanromà.

Anònim ha dit...

Y todos esos ojos brillantes de felicidad saben reconocer que los "culpables" de su felicidad no son sólo los miembros de la orquesta sino también el propio director de orquesta.

José A. Vázquez

Anònim ha dit...

Només calia veure els nens a l'arribada per veure l'èxit d'aquestes convivències...El Pol s'ho ha passat genial...Jo, ingènua, li vaig preguntar: m'has trobat a faltar? La resposta, ràpida, va ser: NO! Després, encara la va matitzar més: ni a tu, ni al papa, ni a la Carla....Jo he après el que NO s'ha de preguntar quan tornen de convivències...Moltes gràcies a tots el que ho heu fet possible. Sílvia Z.

Anònim ha dit...

No posareu més fotos de les convivències? M'agradaria veure els nens com buscaven or o la roba del Billy el nen.

Lluis

Carmen ha dit...

Tal y como indica Lluis a mi tambien me gustaría ver más fotos de las convivencias. Teneis previsto poner?

Anònim ha dit...

Per aconseguir un guany no sols fa falta un gran entrenador, sino també uns grans jugadors. Totes juntes formeu un gran equip, i nosaltres ens sentim orgullosos de formar part d'ell.Moltes gràcies a totes.
Familia Toiran-Prat