3/1/11

Dilluns, 3 de gener de 2011
JA ARRIBEN!!!



6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja no queda res, un suspir, a m'encantan els dies previs als reis, els nens estan entusiasmats contan els dies que quedan, cada matí t'ho recordan, aquests dies encara estic més contenta del que ja és habitual, serà la màgia, serà la nena que encara porto dins?, no ho sé pero és un sentiment molt gran. Les hores van passant pero el meu cap sempre alerta pensa en tots els detalls, i quan més penso més ideas s'ha m'acodeixan, i jo mateixa rundino i em dic no pensis tant, pero no ho puc evitar, si no fos així, no seria jo. Bons reis a tots i recordeu possar la sabata, mai es sap, sempre és pot tenir una sorpresa inesperada molt emocionant, sols fa faltar creure amb la gent que tenim al voltant.
Francesca

Anònim ha dit...

Aiiiiii!!!Quins nervis!!!!!!
Laia

Anònim ha dit...

No vuiiiiiiiii que els meus nens creixin!! m´ho passo tan bé aquets dies amb ells,....mols feliços Reis per tothom!! Olga

Anònim ha dit...

Jo també estic molt nerviosa, aquests dies tan màgics jo els vic amb molta il.lusio...hem de fer un exercici molt simple...tancar els ulls i deixar que la màgia flueixi..es maravellosa aquest sensacio no??? Bons Reis a tots
Mònica

Anònim ha dit...

Siii !!!! ja els tenim aqui!!!! Quins nervis!!! Em tindrieu que veure. Com bé sabeu molts de vosaltres,estic separada i aquella nit ho passo fatal. Posso el Marc a dormir i...comença el "show". Jo sola he de fer de vigilant, deRei i de transportista. Quan tinc els regals, els globos, les serpentines...be,tot...apago el llum i ...ufff...BONA NIT!!! PERO NO CANVIO AQUESTS NERVIS PER RES DEL MON!!!!
Marta Sanromà.

Anònim ha dit...

Si. Ja estan aquí. Avui es un dia de molts nervis, pero es un dia especial. Anem a dormir amb la il•lusió de quant despertara l'Eric i vegi que els Reis han arribat a casa.
El dematí es tot un ritual, ens despertem tots junt i junts obrim la porta del menjador, ejejejeje. Segur que els reis han deixat algo.

Ens veiem a la cavalcada i feliç Reis a tothom.

Noelia Massagué