5/10/10

Dimarts, 5 d'octubre de 2010
L'ODONTÒLEG VE A L'ESCOLA
La salut bucodental forma part de l’educació integral que han de tenir els nens i les nenes.
Les visites al dentista han de formar part de la rutina sanitària des de ben petits per poder evitar, amb els anys, problemes més grans.
És per això que ens hem posat en contacte amb la Clínica Dental Zendrera http://www.cdz.es/ que mereix la nostra confiança, per poder realitzar en tots els nens i nenes de Primària una revisió de l’estat de les seves dents.
Avui, dimecres, la portarem a terme.
Un per un aniran passant per la “consulta” improvisada a fi de descartar possibles problemes dentals que no s’hagin detectat fins ara.
Se us donarà el resultat de manera individualitzada.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Fantàstic!Que es renti bé les dents és una de les lluites diàries. Li intentem fer entendre que és molt important la neteja de les dents, però no hi ha manera. Estic segura que si el missatge arriba des de l'escola el resultat serà diferent, perquè si ho diu la senyoreta la cosa canvia. M'heu estalviat la visita al dentista que volia fer pel meu compte. Moltes gràcies! Sílvia Z.

Patrícia Borràs ha dit...

Bona pensada!!!
Segur q desde l´escola fa més efecte...
Nosaltres tot just comencem a jugar amb el raspall de dents...

Patrícia

Anònim ha dit...

Qualsevol projecte per part de l'escola referent a la salut,l'ensenyança i l'educació ho trobo genial. No sé perqué, pero es així que els nens fan molt més cas al que li diuen les mestres, els metges etc que el que li diem els pares, en el Sergi quan no vol rentar-se les dents només em fa falta que li expliqui el conte que la senyoreta Angels va explicar-li al seu dia del bichito de la caries, que inmediatament agafa el raspall de dents .Amb aquestes fotos ja veiem la consulta , gràcies.
Francesca

Anònim ha dit...

Aixo tambe es educacio. Una idea molt bona.

Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

Al.lucinant.
Avui ha estat el primer dia, de fa molts, que els meus dos fills han fet el mateix sense que jo els hi hagués de dir tres mil vegades i sense enfadar-se entre ells.
Quan han acabat de sopar,s'han aixecat, l'un darrera de l'altre, i han anat cap al lavabo a rentar-se les dents!!! Increïble la força que tenen les coses quan es diuen des de l'escola.

Laia

Anònim ha dit...

Molt bé, és una idea genial fer-ho a l'escola.
mama fau