25/9/09

Divendres, 25 de setembre de 2009
DARRERA REUNIÓ
Dimecres vam fer la darrera Reunió de Pares i Mares.
Seguint la tònica de la setmana van ser reunions tranquil•les, entenedores i molt aclaratòries per a tots.
Va assistir un 90% de famílies, tot un èxit. Del 10% que no van venir la meitat s’havien disculpat al•legant motius laborals o de salut, l’altra meitat “no sabe, no contesta”, per tant desconec els motius que els van impulsar a no assistir a la reunió anual.
La veritat és tot un èxit d’assistència i ens demostra, un cop més, que tenim les famílies properes a l’escola i fent un seguiment acadèmic dels seus fills i filles.
Ara us anirem cridant per les entrevistes personals, que són molt importants ja que podem seure a parlar en concret de les dificultats i progressos que van fent els nens i les nenes a classe.
De moment la realitat és que ja hem passat el mes de setembre, tenim les reunions fetes i el curs en marxa.
Tal i com diu el Sr Pinyol... d’aquí quatre dies Nadal!!! En realitat d'aquí a tres mesos justos.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

cada estiu quan s,acaba la festa major la meva mare ens diu,d,aqui dos dies nadal...i te rao,pero em de treballar molt aquets mesos i tenir paciencia amb els nostres petits que tot just aprenen ara a estudiar.No ens donarem comte i ja haurem pasat el curs!!!!!!!!!!!mayka

Silvia M. ha dit...

Ja s'en feia estany que no comentessis la darrera reunió. Vull dir la tranquil·litat que any darrera any anem agafam el pares, encara recordo la primera reunió, plena de preguntes i dubtes, vam tenir 2 anys amb professores noves de las quals vam tenim algun dubte però s'han sortit pro be i han fet una bona feina, ara ja es nota la tranquil·litat i la experiència per part de tots. Les preguntes son mínimes i tot ens queda prou clar. Serà un any difícil però segur que tot anirà molt be, com cada any. Nomes espero que no els posis deures de musica, sino ens tindràs que donar classes als pares.
I una pregunta: Quina crema utilitza la Sta.Elena? la recordo igual des de que vaig tindre el plaer de conèixer-la. I seguix amb la mateixa tendressa quan parla dels "seus nens"

Anònim ha dit...

Sempre espero amb il.lusió la reunió de començament de curs. Representa el primer contacte amb la senyoreta del meu fill, tinc l'oportunitat de veure la seva classe i donar un cop d'ull a les primeres feines que han fet penjades a la paret. La informació que se'ns dóna és vital per al bon funcionament de tot el curs. Ara que ja estem a P-5 ja no tinc els nervis de la primera reunió, però sí la mateixa il.lusió i emoció. Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Aquest any començan una nova etapa, en certa manera perdan el protagonisme de ser els petits de l'any passat i començan a ser tractats com adults, aixó produeix una certa anyorança i una cert nerviosisme en els nens, que segur en pocs dies desapareix, pero així es com notava a la Neus aquestes primeres setmananes i es un dels motius pel que considero tant importants aquestes reunions, perque fins tenir-les sols notem o veiem la visió dels nens, el que ens explican com ho veuen ells, i gràcies a aquestes reunions tenim la visió de l'escola, d'aquesta manera podem lligar els dos costats i podem treure les nostres propies conclusions. Vam iniciar el curs amb nervis amb un munt de preguntes al cap que simplement amb les narracions a les reunions ja ens quedan clares. Ara ja han passat uns quants dies i tot va tornant a la normalitat, els nens es van adaptant a la nova situació i les senyoretes segur que agraeixan aquesta adaptació. Amb alegria, entusiasme i ganes de treballar segur que a tots ens anirà molt be.
Francesca

Patrícia Borràs ha dit...

M´agrada veure com tots em viscut les reunions tan satisfactóriament; estic convençuda que l´Escola del Carme ha sigut una de les decisions més importants i encertades que em pres x l´Abril.
Menys de tres mesos i Nadal... xo primer em de passar x la Castanyada, després si q serà sense fre directes a les festes!!!

Família Coll Borràs