8/6/09

Dilluns, 15 de juny de 2009
ÚLTIMES INFORMACIONS PER LES CONVIVÈNCIES
· Dimecres sortim tots de l’Escola de Primària a les 9:00
· Arribarem el divendres, sobre les 16:30 hores
· No oblideu portar la targeta de la Seguretat Social
· Dimarts cal donar els medicaments en mà, NO els poseu a la motxilla
· Els nens han d’entrar a l’escola sense la motxilla, ells només han de portar la bossa de plàstic, amb el nom, de l’esmorzar.
Cal que VOSALTRES col·loqueu la motxilla dintre de l’autocar on vagi el nen. Aneu en compte perquè hi ha dos destins, no us equivoqueu d’autocar:
-Moià: P3, P4, P5 i 1r
-Palautordera: 2n, 3r, 4r i 5è

· MOLT IMPORTANT: el divendres, quan arribem, primer de tot traurem les motxilles dels autocars. Cal que col·laboreu fent cadena entre vosaltres tot traient les motxilles i deixant-les a la paret de l’escola. Quan totes les motxilles estiguin fora aniran baixant els nens. Si només voleu agafar la vostra el caos que es munta és impressionant, si ho fem d’aquesta manera tot serà àgil i senzill.

· Els nens arriben molt cansats, la majoria s’han adormit a l’autocar i no estaran de massa bon humor. Ho heu de tenir en compte. No els bombardegeu a preguntes, una dutxa i al llit és el millor per tots. L’endemà ja aniran explicant tot el que han fet. Fins i tot és probable que quan baixin de l’autocar plorin, no us preocupeu ja que és la reacció normal després de tres dies molt intensos, on han jugat molt i han dormit poc.

GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ.
Ja ho heu marcat TOT amb el nom i cognom???

6 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant que ho he marcat!!! com a mama "primeriza" tot això es una historia, vaig amb la llista a tot arreu, però estic molt contenta que la Núria hagi decidit anar. Encara no us he donat les gràcies, tan a tú com als companys de la classe de la meva filla ( sé que moltes mamas llegeixen el blog )per fer-la sentir tan especial i per ajudar-la , esta molt feliç i jo amb el "ai " al cor...desitjant que us ho passeu molt bé i que no us doni molta guerra...
Bon dia a tothom
Merche

Anònim ha dit...

uiii quantes emocions!!!!

Silvia M. ha dit...

Be, em comportare i no bombardeare amb preguntes. Això donali les gracies a la Isabel que em va dir "Però si no es la primera vegada que hi va!" I te tota la raó encara que jo li vaig contestar que quan tenia 3 anys nomes em preocupaba si dormiria be, ara ja amb 5 ó 6 no paren, es cauen, es llençan al terra no paren!
Només 1
El dimarts han de anar amb la camiseta de l'escola? Perque clar si al ia seguent la han de tornar a portar dons alomillor no se ens seca. Gracies per tot.

Anònim ha dit...

En el nostre cosa estan super contents, avuí al matí ja deian faltan dos dies, la veritat es que estan molt emocionats, i jo contenta perque son experiencies importants que trobo necesaries, a la Neus la primera vegada li va anar super be, pero al mateix temps se que els trovaré molt a faltar, així que avans de marxar els ompliré de petons, i quan tornin si es deixan ho faré igual.
Espero que es portin tots molt be, i no donguin massa feina a les senyoretes.
Francesca

Anònim ha dit...

QUE LO DISFRUTEN MUCHO Y ESPERAMOS MUCHAS FOTOS DE TODOS Y QUE OJALA NO LES DEN GUERRA Y LES HAGA BUEN TIEMPO.
PAULA

Anònim ha dit...

dilluns i ens ha costat dormir, estem preparant la moxila i ens posem una mica dels nervis,dema ens podem pasar la nit pasejant, pero te tantes ganes que valdra la pena,i les mames a patir fins que no tornin!!!! que ho paseu de fabula!!!!! mayka.