11/6/09

Dijous, 11 de juny de 2009
2on DIA DE CONVIVÈNCIES
7:00 A les habitacions de la casa de colònies de Moià hi ha un silenci sepulcral. Tothom dorm plàcidament.
8:00 Diana a Moià!!!!! Alguns ja feia una miqueta que s'havien despertat, però la majoria encara estaven dormint i els hem hagut de despertar. La primera nit ha passat sense cap incidència remarcable. Ara toca aseo matinal, vestir-se i preparar-se per les 9 que està previst l'esmorzar.



A Palautordera la nit ha sigut molt curta...ja que a les 2 de la matinada encara estaven xerrant, rient i jugant amb les llinternes per les habitacions, i a les 6 del matí ja estaven tots, tots, tots desperts inclus alguns vestits i tot. A les 9 tenim previst l'esmorzar.

9:00 Ja estem esmorzant llet, cereals, croissant i suc.

9:50 Ara anirem a veure les vaques i els toros que hi han aquí a la Granja.

MOLTES GRÀCIES a totes les families per tant bé com heu preparat les motxilles dels nens. Estan totes, sense excepció, molt ben organitzades i molt ben fetes. Aquest matí ho hem comentat totes les mestres i hem coincidit totes en que estan molt ben preparades, i això, quan tens 25 nens al teu càrrec ens facilita moltíssim la feina a nosaltres. Us agraïm molt la vostra col-laboració.

10:50 (Moià) Com podeu veure estem donant menjar a les vaques. Alguns dels més petitons no els hi fa massa gràcia ja que les veuen molt grans, a la resta els hi agrada molt poder alimentar aquests animals.


11:00 (Palautordera) Aquest matí hem hagut de buscar un planell que havien deixat els pirates amagat. Ja l'hem trobat i ara estem fent unes "mascares" de pirata.

11:30 (Moià) Estem munyint una vaca i ens expliquen quin procés segueix la llet desde que surt de la vaca fins que ens mengem un iogurt.

11:40 (Palautordera) Ara anem a fer el circuit de l'Indiana Jones...ja us explicarem com ha anat, perqué l'aventura esta garantitzada.

Hem enviat un "bruixot" a Palautordera a fi que solventi els problemes tècnics i sembla que està tenint èxit. Aquest vespre tindreu fotos dels grans.

Agraeixo molt els vostres comentaris però cal que tinguem molt en compte que el mèrit no és només meu. Jo només coordino. Darrera meu hi ha un gran equip que fa la feina, sense ells tot seria impossible.

12:10 (Moià) Estem a l'hort màgic fent de pagesos, regant i plantant carbassons.



12:25 (Palautordera) Estem muntant a cavall, fa molta calor i un sol esplèndid.

12:30 (Moià) Ara estem al planetari, és una sala preciosa, tota fosca on podem veure tots els planetes amb una llum ultraviolada. Realment és molt instructiu, interessant i s'està més fresquet que a fora, que també ens està fent molt de sol i molta calor. Tots els nens ja tenen la gorra posada i la crema solar.

13:15 (Moià) Ja hem rentat mans i anem cap a dinar. De primer tenim macarrons amb tomàquet, de segon croquetes amb patates i de postre poma.
Com podeu comprovar en la foto el cansament es comença a notar entre els més petitons.


14:00 (Palautordera) Hem dinat llenties, salsitxes i petit suisse. Tot va genial. Ho passem molt bé. Les aventures són divertides i els cavalls molt emocionant.
Ser pirates i fer d'Indiana Jones ens ha ocupat tot el matí.
El "bruixot" que hem enviat ha solventat els problemes, aquesta tarda-vespre ja ens podreu veure en alguna foto.

Genolls pelats a cabassos!!!


Tarda de convis: Tranquil·litat a les dues cases. Tots estan enfeinats fen coses: planetari, contes, bruixots, rocòdrom, cavalls...



Ja van arribant fotos de Palautordera

Uns gaudeixen aprenent a ser bruixots, altres pirates i altres Indiana Jones.

Fa un sol impressionant, estan tots morenos. Nosaltres no fem res més que preseguir-los per posar gorres i crema solar.


Ningú plora ni diuen que volen tornar (excepció del professorat, clar) però em sembla que no queda ningú que no tingui el genoll pelat, fins i tot jo.


El millor equip que està controlant els vostres fills i filles: les 13 fantàstiques!!!



Els grups de Palautordera




Els grups de Moià



SI ENTREU AL WEB DE L'ESCOLA www.xtec.cat/escoladelcarme, TENIU PENJADES LES FOTOS DE PALAUTORDERA.

21:00 (Moià) Hem sopat tots molt bé, menestra de verdures, peix arrabossat, pizza i iogurt. Ara anem cap a la discoteca a veure fins on arriben les forces dels nostres balladors.

22:00 (Palautordera) Aquí la festa promet, tothom està molt engrescat i amb ganes de marxa.

22:00 (Moià) A la discoteca hi ha forces nens que ballen, alguns que no els hi agrada gens ballar...i uns quants de P3 que ja estan dormint en algun raconet...

22:30 (Moià) Quan s'ha acabat la discoteca hem tingut una sorpresa inesperada, s'ens ha aparegut del cel una escombra màgica il-luminada que treia fum ens portava una nota que deia que demà farem la pòcima de l' ALEGRIA i que gràcies a aquesta pòcima, per fi, podrem trobar el mestre "Tabalot". Així que ens n'anem cap a les habitacions, avui no els hi costarà gaire dormir.

23.00 Tenia raó, després de que la senyoreta hagi passat a fer un petonet de bona nit a cada un dels nens, ja estan tots dormint com angelets.

Bona nit

23:30 A Moià dorm tothom...a Palautordera no dorm ningú...ni la Srta Elena.

HEM PENJAT NOVES FOTOS DE MOIÀ AL WEB DE L'ESCOLA www.xtec.cat/escoladelcarme

46 comentaris:

Jo ha dit...

Que matinadora! Moltes gràcies.

Anònim ha dit...

Bon dia!!!
Avui he matinat "una mica mes"....per mirar el blog d'ahir i ....sorpresa!! ja has escrit!!!
Encara estic meravellada de la crónica d'ahir i ja has començat... abans que jo!!.. . Moltíssimes gràcies.
Bon dia a tothom.
Merche

Lourdes Borras ha dit...

Bon dia a tothom! Son les 8del mati i a casa també hi ha un silenci sepulcral :-( Be ja ha passat la prova de la 1a nit fora i em tranquil•litza saber que han descansat be encara que l’hem trobat a faltar (segur que jo mes a ell que ell a mi).
Desitjo que avui també jugueu molt, que rigueu molt, que feu molta gresca vaja que us ho seguiu passat pipa
Molts petons per tots/totes, especialment per l'Arnau.

Anònim ha dit...

Bon dia desde Barcelona!!!!
Això si que és tindra informació FRESCA I D´ULTIMA HORA!!!!!!!!!!!!
Felicitats pel blog.
Que vagi bé el dia!!

Marta S. i Xavi B.

Anònim ha dit...

Ohhhh!! Molt bon dia!! Jo tampoc esperava una crònica tan matinera. I molt menys veure al meu peque!!jeje,...quina gracia fan....Que ho passeu molt molt bé!! i com no....MOLTES GRÀCIES!!!. Olga.

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom, aquesta nit a casa si que hi havia un gran silenci, i al matí encara més, pero per sort encara que l'anyorança es molt gran tenim aquestes màgnifiques redaccions que ens acostan a vosaltres. Ens alegrem que tot estigui sortin tant be i que ho esteu passant perfecte. Dintre una estona em torno a conectar. Gràcies a tots.
Francesca

Anònim ha dit...

Buenos días,

simplemente genial...!!!
Tanto la crónica como poder ver a los peques en las diferentes actividades y como no, un lujo!!!! levantarte y ver a la peque aseandose.

muchas gracias.

familia Vázquez Roldán

Esmeralda ha dit...

Bon dia a tothom!

Gracias por mantenernos informados con tanto detalle, se agradece el poder imaginar como estaran disfrutando de las linternas, rocodromo,piratas....
Deciros que desde ayer tengo un desajuste en mis horarios, siempre estan vinculados a los de Marina, menos mal que no se esta enterando:
¡Soy una "pesada" con el control de nuestros horarios y tareas conjuntas!
Petons

Anònim ha dit...

Bon dia a tothom, una vegada mes tranquilitat al saber que heu passat una molt bona nit, en fi, si mes no els nens i nenes, els mestres tenim els nostres dubtes.... bé anem a treballar una mica i desprès tornarem a vosaltres

Fina aviat i una abraçada molt forta per a tots i especialment per en Marc.

Sanjosé Jané

Anònim ha dit...

Bon dia a Moià i a Palautordera!!

Estic enganxada al blog, constantment estic mirant les novetats.

Quin esforç i quina feinada que esteu fent descrivint-nos en tot moment el que està pasant. És increible.

Moltes gràcies.

I continuem enganxats.

Família Gallen Martínez

mari carmen perez ha dit...

BON DIA A TOTS:
BIEN CREO QUE ERA DE ESPERAR QUE SE LEVANTARAN TAN TEMPRANO TIENEN QUE APROVECHAR EL DIA Y DISFRUTAR LO MAXIMO POSIBLE. ¿ES QUE NOSOTROS NO HARIAMOS LO MISMO EN UN EVENTO TAN ESPECIAL?
GRACIAS POR LA INFORMACION ES LO PRIMERO QUE HICE ESTA MAÑANA AL DESPERTAR
QUE PASEIS UN BUEN DIA, CONTINUA SOLEADO
UN ABRAZO PARA TODOS
MARI CARMEN PEREZ

Anònim ha dit...

Bon día a tothom, ahir a la nit em vaig adonar que em vaig oblidar de posar el raspall de dents del Dídac al necesser, ja que el varem utilitzar al matí,feu-li que es renti les dents amb el dit, ho sento. Que tingueu un molt bon día totes i els peques.
Susana

Anònim ha dit...

La propera nit suposem que els de
Palau Tordera sí que dormiran perquè la meva filla ahir es va aixecar abans de les cinc del matí.
L`entusiasme i la il.lusió us manté en forma. Des de Barcelona us enviem molts records i dosis d`energia. Fins demà. MS

Jordi Martinez ha dit...

Quin privilegi que tenim de poder estar tan ben informats del que fan els nostres nens, i tan puntualment. Aquesta nit he trobat un buit important a la habitació de l'Arnau, però el fet de que ens tinguis tan ben informats ens tranquilitza molt.

Anònim ha dit...

Quines convivencies tan divertides que estan tenint.

Sobre el tema de les motxilles, es ben facil prepara-les seguint la pauta que ens vas donar. No es una gran feinada.

Cada cop veig una organització molt més meticulossa i més precisa, suposo que l'experiencia es un grau (i la voluntad ajuda).

Altres cop, moltes gracies per tota aquest esforç que esteu fent en conjunt: direcció, professors, monitors, etc.

Un petonas per tots! a veure que els hi espera avui!

Aixó es genial.

Anònim ha dit...

Buenos dia a todos.
Muchisimas gracias Monserrat....por estos dias que son magicos y llenos de aventuras para todos ellos,que nunca olvidaran una experincia como la que estan teniendo,llena de mucho amor por parte de todos vosotros.Sois geniales,seguir disfrutando,que tengais un buen dia.
Besos y abrazos para todos
Uno muy grandote para mi peque Amanda.
Familia Perez Bajo

Anònim ha dit...

No m'estranya que els impresionin aquestes bestioles tant grans, a mi tambè em pasaria, tot són experiències.
Que divertit, amb tantes activitats no ès rar que dormin placidament.
Espero que tingueu mes bon dia que a barcelona, pel que sembla us fa sol, i tots els nens i nenes amb les gorres, que bé protegiu els nostres fills. Gràcies

Per cert el tema de les motxilles era fàcil amb les molt bones pautes que ens va facilitar l'escola

Fins mes tard i a disfrutar

Sanjosé Jané

Anònim ha dit...

Serà posible que siguin ells els primers en munyir una vaca que jo, ja li preguntaré la sensació, sempre ho he volgut saver. Tens tota la raó quan dius que el mérit no sols es teu, sempre s'ha dit que detrás de un gran hombre se esconde una gran mujer, en aquest cas, podem dir que detrás de una gran mujer se enconde un magnífico equipo. Gràcies de tot cor a tots.
Francesca i Cristóbal, que està tota l'estona preguntant quines novetats hi han.

Silvia M. ha dit...

No m'imagino a tots posant-se'n crema, ja, ja, a mi ja em costa posar-li per que te pessigolles... i lo de la vaca.... bonissim m'imagino la cara abans de veurela. Els nens s'ho estan passa'n de meravella a mi m'encanta la casa, la vaig estar veien en la web. I segur que encara que donen feinada tots ho estareu gaudint molt. Això ho compararia con un equip de futbol si hi ha bon equip i un bon entrenador que cordina i guia, les coses surten be.
Ara a dinar i a connectar-nos tots desprès. Aquest any batrem el record! Segur

Anònim ha dit...

HOLA
Estoy deseando que llegue la noche para poder ver las fotos de los mayores, y evidentemente para que ya sea viernes esto se hace un poco largo... me falta la alegria en casa, el movimiento, los enfados, caprichos el dia a dia, aunque podrias pensar que deberia estar acostumbrada, pues no, yo siempre hecho de menos a mi princesa, si es verdad que como se cierto que esta disfrutando y bien en buenas manos eso me hace que sea mas facil.
gracias.
saludos y ..
bon profit ja es hora de dinar.

Anònim ha dit...

La cronica de hoy esta superando incluso la de ayer....Que buen trabajo estas realizando Montserrat, y a los niños se les ve muy felices.

MAMAFAU ha dit...

Bona tarda desde Esparreguera
Aqui també fa molta molta calor.
Gracies el bruixot que anat a Palautordera.
Espero amb ansia les fotos dels grans.
Estem contents,son unes de les millors convivencies, tant pels petits com pels grans,que es el seu ultim any.

Fins aviat.
MAMAFAU

Lourdes Borras ha dit...

Quina sort estar de convivencies amb aquest temps!! Deu ser el sol que els dona les vitamines per tenir energia i ganes de fer tantes activitats.
I que guay compartir tantes coses amb els companys i les mestres, segur que tornaran amb un bon record.
Apa que encara us queden les activitats de tarda. Que us divertiu molt, nosaltres continuarem molt pendents.
Petonets x tots i 1 d'enorme per l'Arnau.

Anònim ha dit...

El cansansi es evident, pero ja veureu quan carregui les piles després de la mitgdiada.Que guapo i dolç. Gràcies.
Familia Toiran-Prat

JO ha dit...

Ells aprofiten els dies i nosatres també, demà a la fi podrem possar en comú totes les vivencies i sentiments d'aquests quasi 3 dies... No és tant el no tenir-la a casa com el no poder parlar amb ella... Tu i el equip de pirates bruixots que hi ha derrera (ens enrecordem de tota la teva familia - no se ara si aixó ha quedat massa bé ;-))ens feu sentir la seva veu encara que no sigui directament. Un petó molt gran a tots!!

Jordi Martinez ha dit...

Que xules les fotos dels grups. Així els podem veure a tots amb les mestres incloses.

Anònim ha dit...

Solamente decirte a tí Montserrat y a tu GRAN EQUIPO:

Gracies...
Gracias...
Merci...
Thank you...
Danke...
Grazie...
Obrigado...
etc...

Un beso a toda la clase de P5 (y demás clases), a los profes y monitores y uno MUY MUY GRANDE a nuestro hijo Sergio.

Sergio y Geno.

Anònim ha dit...

Desitjem que tingueu una molt bona tarde. Sincerament no es veu que tinguin cap ganes de tornar, bon senyal..... Vosaltres professors i monitors, ànim nomès us queda un dia i mig.A m'oblidava, i una nit¡¡¡¡ ... Però, com podeu comprovar no esteu sols, desde aqui sentiuse acompanyats i sobre tot gràcies, gràcies, gràcies a tot l'equip per oferir aquests moments en els nostres fills

Sanjosé Jané

Anònim ha dit...

Solo hay que verles la cara de lo felices que estan todos.Que tengais una feliz tarde.Ya os queda menos,ya vemos que ninguno quiere volver,nosotros estamos deseando abrazarla besarla la extrañamos mucho.
Gracias,gracias.
Un abrazo para todos
Familia Perez Bajo
Ah! seguir disfrutando!

Silvia M. ha dit...

Se m'ha fet les tardes llarguisimes..... però voldria demanar un favor abans d'anarme a casa ja. Demà podria fer de mama alguna de aquestes superwomans hi donar-li un petó quan s'aixequi el miquel i la marta de part de les seves mames?. Tu ja saps perquè, encara que serà un dia especial, diferent i emocionat, per aquí trobarem a faltar el aixecar-lo amb un gran petó especial. Demà vindre corrent per saber mes tots vosaltres. I que llegeixi tot lo que posa a la bossa del divendres!

Anònim ha dit...

Encara que ara toqui aquest moment de "falsa modestia" a nosaltresnomés ens queda l obligació de felicitar-vos per tenir-nos informats quasi a temps real de com están els nostres fills
Grácies també al "bruixot" per fer que tinguem les fotos de Palautordera.Petons per a tots i en especial pel Sergi.
Família Torres Domínguez.

Anònim ha dit...

No us agradaria allargar-ho una mica i quedar-vos el cap de setmana? els nens estarien encantats, segur. La veritat es que estic d'acord que es troben a faltar, però quan saps que estan bé, que ho passan super bé, que estan ben cuidats, amb el millor equip de professoras..... doncs és perfecte.
Ei!!! que és broma, poma. Que segur que esteu derrotades.
Una abraçada a tothom i gràcies per tot.

Anònim ha dit...

No et pots ni imaginar, per molt que et diguem, la felicitat que sentim a casa quan veiem els nostres nens, que per cert, els veiem més guapos que mai.
T'haig de felicitar per tot el que estàs, bé, ESTEU fent, per les cròniques tant detallades i per les fotografies, intentant que surtin tots, que no ha de ser gens fàcil.
També dir-te que estem gaudint molt d'aquesta tranquilitat, però que tenim moltíssimes ganes de veure aparèixer els autocars per l'avinguda Madrid.

Que passeu una bona nit!!!!!!!!!!!

Família Mateu-Godia

Anònim ha dit...

La veritat és que si que sou superwomens!!!! Moltes gràcies de nou a totes i a tu Montserrat per la crònica diaria, bé més que "diaria" "horaria", ens tens informats en tot moment. M´han agradat molt les fotos de grup així els podem veure la cara de felicitat, però no he sabut veure la foto de grup de primer. està a l´arxiu de fotos?

Moltes gràcies de nou, bon sopar, bona festa nocturna i molts petons.

Fins demà

Anna

Anònim ha dit...

Eo, eo..... on són equip informatiu, fa molt que no saben res de res de tots vosaltres, evidentment entenem que esteu perfectes, però com ens teniu tant mal acostomats, fa massa estona que no tenim noticies vostres.
Bon profit a tots tant a Moaià com a Palautordera

Sanjosé Jané

Noemi Massague ha dit...

MOLTES GRÀCIES al bruixot per les fotos de Palautordera (em faltava veure el gran de la casa). M'encanta veure'ls tant contents. Les fots de grup: molt xules. I veure'ls en acció pel foradet del blog és genial.
Un petonet i fins demà.

Joanna ha dit...

No dieu res desde fa hores... ja os han trencat el portàtil o la paciència?

Roser ha dit...

Moltes gracies per fer feliços als nostres fills i també a nosaltres .Moltes gracies a aquest bruixot que ha fet possible que també poguem veure les fotos de la nostra filla gran i companys.
Per cert quan hi ahuran colonies pels pares? que aixó de penjar-se per les cordes deu ser molt divertit.
Petons a tots i en especial al Pol i l'Aina
Roser

Josep Rodrigo ha dit...

En David fa 5 anys al agost. Fins aquestes convivències només havia passat 1 nit sense els seus parres.

Ha sigut du pe nosaltres deixar-lo anar 3 dies ......

podeu quedar-vos-el 15 dies mes?


Es boooOOOOOMMMMAAAA.

Josep Rodrigo

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la vostre informació, quant en Marc ens digui d'anar a la disco, JA EN PARLAREM.... que divertit, això són convivències. Per cert, quant organitzeu la dels pares? Apunten dos

Bona nit a tots i fins demà.
GRÀCIES

Sanjosé Jané

Anònim ha dit...

Vaaaajaaaa Discoteca i tot...Mare meva, no falta de res a les convivències! Suposo que aquesta nit també aniran a dormir d'hora els de Moià. Molt maques les fotos dels grups i les de les 13 magnífiques!!Molt bona nit a tothom! Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Ara jo també ja puc anar a dormir tranquil.la. Estavem esperant noticies i veiem que no t'has oblidat de nosaltres.
Que passeu molt bona nit, descanseu que dema us espera un matí molt intens.
Gracies per TOT
Jordi i Lourdes

Anònim ha dit...

Bona nit a Moià i feliç festa a Palautordera, i Srta Elena, viva el After hour...... paciència

BONA NIT

Sanjosé Jané

Anònim ha dit...

be nomes queda migg dia per a tenirlos a casa,no em pensaba que 3 dies sense el sergi passesin tant rapit, i tot gracies als reporters tant bons de la escola, nomes ens queda fer una cosa que crec que tots els pares estaran decort amb mi, axecarnos de la cadira on em estat disfrutant de les colonies i fer un gran i llarc aplaudiment a tot el equip de mestres de la escola ¡MOLTISSIMES GRACIES A TOTS!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FINS DEMA

Anònim ha dit...

Però quina marxa que tenen aquests nens!!!! i la sta. Elena...li haurem de donar vacances anticipades, encara que em consta que ella no es cansa mai.

Bé, jo que si que estic una mica cansadeta me'n vaig a dormir que demà serà un dia de emocions fortes.

Família Mateu-Godia

Bona nit i fins demà!!!

Jo ha dit...

Discoteca???? Jo jugo amb la meva filla i les seves amigues a que som bruixes... i SENSE SABER-HO vaig dir-li que aquest any aniriem a una discoteca en juny per celebrar el fi de curs... (Tinc testimonis!!!!!) com HO HAN SAPIGUT ELS BRUIXOTS? es-clar!! són bruixots.....
Fins mooooooolt aviat!!!

P.D.: Per cert, no em feu gaire enveja, nosaltres hem fet un cinema...