10/7/08

Dijous, 10 de juliol de 2008

BIBLIOTECA
Passar un matí a la Biblioteca ha estat molt i molt bé.
Només us diré que el Director ha vingut a felicitar-nos pel comportament dels nens i que es sorprenia de veure nens tan tranquils.
Com a mestra ha estat una gran satisfacció que m’ho diguessin.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha sigut una bona iniciativa la de portar-los a la biblioteca, així incentiveu els nens a la lectura i els ensenyeu el que és una biblioteca, que estic segur, que alguns d'ells no n'havien trepitjat mai cap.
A les fotos es veuen molt concentrats i il-lusionats amb els seus contes i llibres.
Montserrat gracies per les fotos i per donar-nos l'oportunitat de veure que fan els nostres "angelets".
Ja era hora que ens posessis una foto en la que surtis tu!!!

Anònim ha dit...

Perqué us feliciti el director de la biblioteca us debeu haver portat molt bé. Pel que sembla a les fotos es veuen molt tranquilets i bons nens.
A veure que ens explicará el nostre fill aquesta tarda.

Anònim ha dit...

hola Montserrat, soc l Arnau i u e passat mol be. gracias

Anònim ha dit...

Felicitats a tots el nens que s´han portat tan bé. Hi ha molta gent que és sorprèn quant els hi dic que intento portar sovint als meus fills a la biblioteca, i que els encanta i són ells els que hem demanen d´anar. Estaría bé per la próxima visita a la Biblioteca portar als nens de P-3, hi han llibres adecuats per la seva edat i aixó de remenar i triar els hi agrada molt, i segur que es portaríen molt bé, no sé si tan com per un altre felicitació....però de ben segur seria una experiència positiva. Moltes gràcies per les fotos.

Anònim ha dit...

Ja sabeu que a mí m'agrada molt llegir, i clar, m´ha agradat molt anar a la biblioteca.

Anònim ha dit...

I tant que és una gran satisfacció que et feliciti el director de la Biblioteca!Sens dubte una recompensa pel treball que feu dia a dia. És un goig veure'ls tan interessats pels llibres!Sílvia Z.