24/7/08

AGRAIMENT
Què més podria afegir després d’aquesta crònica?
Us puc assegurar que jo no estic als dos llocs (a la granja i davant de l’ordinador) per tant, qui m’ajuda a tenir-vos informats, fa una molt bona feina que li agraeixo de tot cor.
Moltes Gràcies!

podeu veure les fotos de la granja al web de l'escola http://www.xtec.cat/escoladelcarme/

8 comentaris:

Anònim ha dit...

si tu ho agraeixes... imagina't nosaltres!!

Laia

Anònim ha dit...

Moltíssimes gràcies per tota aquesta crònica que ens heu ofert. Com a pare no puc explicar amb paraules el que sento per poder viure les experiències del meu fill, com si les hagués viscut jo mateix.No sé ben bé a qui he de donar-li les gràcies, de ben segur a tot l'equip que formeu part de l'escola, i en particular a la persona que a redactat aquesta crónica. Senzillament gràcies.
Miquel.

Anònim ha dit...

Repeteixo lo mateix que els altres papis, moltes gràcies per tot!!
El casal d'estiu ha sigut una inmillorable experiéncia.Bones i merescudes vacances per tots i ens veiem al setembre.
Merche

Anònim ha dit...

Gràcies a tots els que feu posible viure amb detall les experiencies dels nostres fills.
Vull desitjar-vos a tots unes bones vacances, mestres, alumnes, pares, avis.....i espero que agafem força per el curs vinent que de bon grat segur ens tornarem a trobar en aquest bloc. La veritat es que trobaré a faltar el poder llegir-lo i escriure. Fins aviat.
Francesca

Anònim ha dit...

Moltes gràcies al cronista que esta davant de l'ordinador

Anònim ha dit...

Felicitats i gràcies per tot.
Aquest any us heu millorat.
El casal ha estat tot un èxit.
Ara ja podeu gaudir d'unes merescudes vacances. Carregueu les piles perque al setembre tornarem.

Bones vacances a tots!!

Anònim ha dit...

Hola a tots...

Avui vull fer servir el blog per despedir-me de tots i totes.. Encara que seguiré lleguin- lo cada dia ...el Marc Toà deixa el cole aquest any per canvi de domicili, la decisió de cambiar d'escola a sigut dificil i tu Montserrat ho saps....ja que estem contentisims amb el vostre projecte educatiu...pero a part d'aixo , que no deixa de ser part molt important , vull fer menció a les dos profesores que han marcat mes la trajectoria del Marc i que des d'aqui el hi vull donar les gracies...per la pasiencia, la serenitat, la complicitat, la alegria i sobretot l'amor que li han transmés i aixo es transmet a través del nen a casa....se segurament que hi ha persones tambe implicadades que hem deixo, la Gema i l'Anna que ja no esta, la Elsa que esta visquen aquest casal d’estiu, la senyoreta Elena per cada matí i tarda i segurament dinar i tu Montserrat per estar aquí cada dia!

Gracies Isabel i Maria feu el millor de tots els tandems!!! el Marc segur que hem els anys , es inavitable , no recordarà el que heu fet… pero el Josep i Jo segur que si!!!!

Gracies a les mares també que a través del dia dia i el Happy Parc hem pogut tenir mes relació i sobretot a la Rosa Borràs mare del Martí el millor amiguet del Marc i que ahir vam pasar una tarde entrenyable.

Bé no m'enrollo mes gràcies de veritat a tots el que ens heu fet creixa en el Marc i en a mi.

Petons,sort i bones vacances

Berta Bonhome
Josep Toà

Anònim ha dit...

Arriba aquell moment super-desitjat en que diem: Marxem de vacances!!!
Es hora de relaxar-se, de desconnectar a la platja, al poble o qualsevol altre desti on us portin les vacances, de disfrutar de la familia i dels amics,
Bones i reparadores vacances a tothom i especialment a l'equip de mestres de l'escola, descanseu i carregueu bateries per a agafar forces pel setembre.
A la Berta i al Marc els hi desitjo molta sort en la seva nova etapa, les teves paraules han estat un bonic detall.
A reveure, i bon estiu!