18/4/08

Divendres, 18 d'abril de 2008
CLOENDA
Sota el lema “estalviem aigua!” hem donat per acabades les Jornades Esportives a l’escola.
El balanç que hem fem és molt positiu. Tots han gaudit d’activitats diferents i divertides.
Els més grans ens han ajudat amb els més petits, aquesta col·laboració és sempre molt formativa.
Hem recordat, i fomentat, els valors més importants en l’esport i en la societat: l’esforç, la decisió, la superació, la tolerància, l’amistat, l’esportivitat, el respecte, la participació, la iniciativa... en resum, tot allò que treballem dia a dia a l’escola i què, a l’hora de fer activitats més lúdiques, és quan es fa palès el grau i l’aprenentatge que tenim d’aquests valors.
Vull donar les gràcies, especialment, a la Candi i a la Pilar, les nostres especialistes d’Educació Física. Amb la seva implicació, dedicació i entusiasme ha estat possible tot plegat.
Podeu veure les fotos al web de l’escola http://www.xtec.cat/escoladelcarme/

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Montserrat, he vist la web. No sé com t'ho fas però les fotos dels nens amb les famílies són realment precioses. Casi et diria que són de concurs.

Anònim ha dit...

La veritat és que han estat uns dies diferents i molt divertits.
Els nens s'ho han passat d'allò més bé.Ara el Víctor em preguna si cada dia que hi hagi 'psico' serà així, jo li he explicat que no, però no s'ho acaba de creure...
Gràcies per aquestes Jornades, i enhorabona a les mestres d'Educació Física per la seva tasca, que de ben segur a estat entretinguda.
Laia

Anònim ha dit...

A casa ens hem quedat meravellats amb la foto, és bonissima. A més a més els nostres nens surten junts i ens a fet especial il.lusió. Moltes gràcies Candi i Pilar!!

Anònim ha dit...

Per qüestió d'horaris no puc ser mai a la sortida. Amb les fotos avui, a part de veure les jornades, he pogut "estar" a la sortida.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies a tots els que heu fet possible que els nostres fills gaudissin d'unes jornades esportives tan divertides i que els hi hagiu apropat una miqueta l'esport dintre de la seva formació. Ha sigut un éxit!!! L'Arnau ja te el "diploma" penjat a la seva habitació...

Anònim ha dit...

La Neus va sortir tota contenta divendres amb el seu diploma, i com no tots estem encantats, ja li he dit que avuí el portarem ha plastificar així dorarà molt de temps, i està molt feliç. Això si, avuí ja estava pensant amb que dimecres es Sant Jordi i encara no té el llibre del papa i el Sergi.
Per cert m'ha fet il-lusió veurem a les fotos de divendres, es un bon record.
Francesca.