7/4/08

Dilluns, 7 d'abril de 2008
MÚSICA I ESPORT
Comencem amb les Jornades Esportives. Els primers seran els de cicle Mitjà de Primària.
Demà els de 3r. i 4r. van al Club Esportiu Laietà. Allà practicaran Pàdel, Hoquei, Futbol, Tenis, Bàsquet... un munt d’activitats esportives.
Organitzarem grups rotatius i així tots podran practicar i conèixer diferents esports.
Els d’infantil (4, 5 i 6 anys) tindran un concert de Trompeta. Aprofitant que estem estudiant els instruments de vent, hem tingut l’oportunitat de què un trompetista ens faci un petit concert. Tot un luxe gaudir de la música en directe.
Esperem que sigui una jornada complerta i que el temps ens acompanyi.

Ja hem rebut dos logos pel concurs. Estem esperant un quants més.
Animeu-vos!!!

8 comentaris:

Anònim ha dit...

La Mireia esta emocionada amb el concert de trompeta. Durant la tarda m´ho ha explicat com 50 vegades. I aquest mati, quan s'ha despertat, diu: Bon dia, avui que toca? Concert de trompeta !! Aquest mati te una motivacio especial.

Anònim ha dit...

Quina emoció amb el Trompetista!!!

Anònim ha dit...

sortir de la rutina sempre és emocionant.
Ahir a la nit es va passar l'estona imitant que tocava una trompeta

Anònim ha dit...

Trobo que les dues idees són genials, tant la del trompetista com la de les jornades esportives. És bo que els nens facin cosses pràctiques i que surtin una miqueta de la rutina habitual de l'estudi, en aquest cas, crec que l'escola té molt bones iniciatives i els pares i els alumnes les valorem. Avui l'Arnau ja estava nerviós perqué venia el "trompetista" a l'escola.

Anònim ha dit...

La Neus m'ho va estar dient ahir, tota la tarda, i avuí el primer que m'ha dit al sortir corrents de l'habitació ha sigut mama el Jordi lluis trompetista que vindrá pel matí o per la tarda, i jo li he dit, bon dia Neus i el petó i ella ha contestat bon dia mama, perdona es que estic molt contenta.
Francesca

Anònim ha dit...

La Raquel estava molt emocionada amb el trompetista, haviam que explica..., i clar, per simpatía, el Víctor també tenía moltes ganes de que vingués un senyor a tocar la trompeta.
Crec que aquesta tarde, a casa, hem tocarà concert per partida doble.

Laia

Anònim ha dit...

tot un éxit. el victor s´ho ha pàssat molt bé. l´ha agradat sortir de l´escola i "escampar" una mica. S´agradeixen les activitats així. un altre vegada, gràcies.
sònia serret

Anònim ha dit...

jo ja tinc ganes de que sigui aquest dijous ,sembla que ens o pasarem molt bé en el laietà.

gemma soriano 6è