13/4/08

Divendres, 11 d'abril de 2008
FOTOS JORNADES ESPORTIVES
Hem penjat al web de l'escola http://www.xtec.cat/escoladelcarme/ les fotos de les Jornades Esportives al Laietà.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la rapidessa de tenir la web al dia. A tu i al teu equip.

Anònim ha dit...

Avuí hem sortit de casa a 7:50 del matí com cada dia, peró quan portavem 10 minuts de camí els cotxes han començat a aturar-se. Jo molt disgustada ( no soporta la impuntualitat, per aixó acostum-ho arrivar a Barcelona a les 8:40 aprox.) li he dit a la Neus, em sembla que avuí farem tard, i ella molt seria em diu, mama no puc arrivar tart perque sino la Srta. Helena aquesta tarda no em deixarà anar al cole de dalt per fer esport ( jo sempre els dic que corrin perque al cole no es pot arrivar tard sino no els deixaran entrar, i ella sempre em contesta que nosaltres vivim molt lluny, i que mai fem tard, que hi ha nens que viuen al costat i cada dia arrivan tard, i la meva contesta es que la Srta Helena un dia es cansarà i no deixarà entrar en aquests nens al cole)per aixó avuí quan m'ha dit aquest comentari m'ha fet riure molt.
Francesca

Anònim ha dit...

Segona part.
El Víctor s'ha passat tot el cap de setmana eufòric total.
Primer: li ha tocat portar-se a casa el Nemo, una de les mascotes de la classe, no ha parat fins que no li hem "curat" les ferides de la guerra diaria.
Segon: les Jornades Esportives, tenía molta il.lusió per anar a l'escola dels grans, perque es pensava que faría 'psico' tot el dia.Avui quan ha sortit de l'escola no sabía per on començar,la srta. Elena, la srta. Pilar, la srta. Angels, la Srta. Montserrat, els de la seva classe, els òssos, i jo no sé qui més...
hem fet no sé que d'una pilota amb paracaigudes,hem jugat a 'bolos', bitlles Víctor es diu bitlles, no bitlles no, hem jugat a 'bolos'!!... i el divendres més eh,mama!, no sé si podré aguantar tota la setmana amb aquesta tensió.
Tot plegat un tip de riure ;)
Laia.

Anònim ha dit...

Felicitats per les fotos, cuant hem arrivat a casa i les em vist, el Xavi m'ha dit, mare corre i escriu un comentari al blog, he pensat que tenia rao, s'ha de dir cuant les coses están tan ben fetes i amb tanta il-lusió.Moltes gracies