8/1/07

Dilluns, 8 de gener de 2007
PRIMER DIA DEL SEGON TRIMESTRE
Avui ha estat un dia agitat. La primera bona notícia és que els peixos de la classe de P3 no s’han mort. La Srta. Elena ha entrat constantment a donar-los menjar tots aquests dies però el canvi d’aigua ja era una feinada massa complicada, el cas és que han sobreviscut.
Després de fer l’entrada, a l’edifici de Primària, tinc per costum donar una volta per totes les classes, comprovar que tothom estigui al seu lloc, que ja es treballa amb normalitat i dono els encàrrecs del matí.
Un cop he fet aquesta ronda vaig cap el parvulari per fer més o menys el mateix i posar-nos al dia de totes les novetats de l’entrada amb la Srta Elena.
Tot just arribava que ja m’han trucat al mòbil des de l’escola... malament... ha estat el meu primer pensament... i no m’he equivocat. L’Óscar ha rebut una forta trepitjada en un dit de la mà, fent Educació Física, i li ha saltat l’ungla!!!
He tornat corrents al cole i casi em marejo quan ho he vist, però clar, he fet el cor fort.
He trucat a la seva mare (ha vingut la mama, la tieta i l’avia) i cap a la Mútua on li han fet les cures oportunes.
Mentre esperàvem que els vinguessin a buscar, i per distreure’l, li he comentat que avui seria el protagonista del blog degut a l'accident, això li ha fet gràcia i per ser tan valent avui li dedicarem especialment la pàgina.
Al sortir de la clínica el nen ha insistit a venir-me a veure a l’escola ja que, segons ha dit, la Senyoreta Montserrat estava molt preocupada i estarà contenta de veure’m.
La veritat és que he agraït el gest del nen de passar per l’escola perquè estava francament amoïnada per aquella ungla. Sort que ha estat a la mà i no pas al peu i així podrà seguir entrenant-se d’atletisme, que és una de les coses que més li agrada fer a l’Óscar.
La resta del dia ha transcorregut amb tranquil·litat entre mig d’estoigs i carteres noves que havien portat els Reis.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu n'hi do quin començament de trimestre!Espero que a l'Óscar no li faci massa mal el dit i que li surti ben ràpidament una ungla nova de trinca!!. Veient lo valent que és segur que ben aviat estarà de nou jugant!!Una abraçada.

Anònim ha dit...

Jo també espero quel'Òscar li creixi l'ungla sense cap problema, i el felicito per la seva valentia.
Espero que no segueixi aquesta tònica accidentada, pel bé de tots.