2/2/12

ONADA DE FRED
Fins que la neu no arribi a la porta de l'Escola estarem oberts amb total normalitat.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

hola!

El futbol també es farà?

Merci!

Mare Guillem Marcet

Montserrat ha dit...

En principi tot normal

Montse ha dit...

Gràcies per la info. A les notícies m'han espantat una mica.

Montse

Anònim ha dit...

Molt bé ! Si mires les noticies , realment sembla que el món ," s' acabi " ...

Gràcies per la info.

Judit Pont ( mare Carla Pont )

Anònim ha dit...

A la porta de l'escola no se si arrivarà, peró en el meu poble ja ha arribat, sols espero que aquest any si que podem tornar a casa i gaudir una miqueta de la neu, aixó si tot pot ser que demà no vinguem.
Francesca.

Anònim ha dit...

Be...el dia esta acaban...ON ESTA LA NEU???? A la feina,han tingut q marxar moltes mares q les trocavan de les escoles pq anesin a recollir els nens. No s'ho creian,no plovia,no nevava...Crec esta be,ser proden,pr moltes families viuen a prop de l'escola i aquestes hores qn perdut tindran q recoperarles o se lis descontara del sou i total pr res. Com be has dit: total normalitat fins q la neu arribi a la porta de l'escola. I les familias q viuen fora,ja saben ellas lo q han de fer.
Marta Sanromà.

Anònim ha dit...

Bé...el dia esta acabant...ON ESTA LA NEU??? A la feina,han marxat moltes mares que les trucaven de les escoles perque anessin a recollir els nens. No s'ho creien,no plovia,no nevava...Crec està bé,ser prudent,però aquestes hores que han perdut cal recuperar-les o descomptades del sou i total pr res. Com bé has dit: total normalitat fins que la neu arribi a la porta de l'escola.
Marta Sanromà