8/2/12

Dilluns, 7 de febrer de 2012
HOMENATGE A TÀPIES
Els nens i les nenes de 5è han treballat l'obra de Tàpies i han fet les seves pròpies creacions.

La veritat és que els hi ha quedat força bé.

24 comentaris:

Ariadna Verdú ha dit...

Aquesta pintura que hem fet nosaltres m´ha agradat molt.
La meva es la que té 2 pinzells,1 pot de pintura, 1 cuadre i 1 paperera.
Ell va néixer i morir aquí, va viure 88 anys,o sigui,va néixer el 1923 i va morir el 6 de febrer del 2012.Ell va ser pintor, escultor etc.Va crear molts cuadres i escultures com:´´El núvol i cadira´´.
Les seves obres es poden veure a Nova York, Londres, Paris...a Barcelona es poden contemplar a la FUNDACIÓ ANTONI TÀPIES al carrer Aragó 255.Les seves obres són abstractes, vol dir que creava coses que no es poden tocar, la gent diu que això ho pot fer un nen petit, però cuan ens ho expliquen canviem d´opinió.Tàpies va estudier per ser adbocat però es va posar malalt i es va dedicar a això.

Ariadna Verdú

Anònim ha dit...

jo vaig descobrir a aquest geni als 17 anys per casualitat, fent un treball d´ art sobre la Pedrera. Vaig entrar per casualitat a la fundació Tapies i em vaig enamorar de la seva obra. Eva

Núria Bordanova ha dit...

M'agradat molt l'homenatge que hem fet a Antoni Tàpies. La meva pintura es la que es titula "fora les malaties" en la que he dibuixat la senyera perque ell la posava a casi totes les seves obres.M'agradat especialment l'obra que va fer sobre el centenari del Barça.Ha mort a Barcelona a l'edat de 88 anys.La senyoreta ens ha explicat que desde feia anys tenía una malaltia pero la seva familia no ha dit de que s'ha mort.Han fet una cerimónia molt intima pero tots els barcelonis s'han despedit d'ell anant a la seva fundació, on hi ha, ha dalt de tot, l'obra del mitjó que medeix tres metres.Aquesta es una còpia, la versió original feia 18 metres però mai s'ha arribat a fer.
Núria Bordanova Pérez

Mireia Puyol ha dit...

M'ha semblat molt interessant l'homenatge que li hem fet a l'Antoni Tàpies perque hem pogut descobrir la seva persona i sobre tot la seva obra i hem conegut el que és l'art abstracte. De vegades no ens adonem que al costat de casa tenim un geni mundial. Tots ens hem sentit una mica "Tàpies" i els dibuixos han quedat molt xulos, no us sembla?
Mireia Puyol Gramunt.

Anònim ha dit...

Tapies va ser un artista catala reconegut internacionalment. Fa un temps vaig visitar la seva Fundcio junt amb els meus pares i germans, els seus cuadres em van semblar molt extranys.
Avui els nens/nenes de cinque hem volgut fer-li un homenatge, tot pintant cuadres com si fossim ell. Alguns segur que son dignes de formar part de l'obra de la Fundacio.

Ernest Anguera Aixala

Anònim ha dit...

M´ha resultat molt interessant conèixer més aquest pintor i la seva obra. tambè m´ha agradat llegir i veure a la premsa estrangera com s´han fet ressó de la notícia. A mi la pintura que més m´agrada és el cartell que conmemora el centenari del BarÇa.

Victor Vazquez Roldán

Anònim ha dit...

Segur que en Antoni Tàpies estaria molt content de l'homenatge que els nens de la nostre escola li han fet. Jo he trobat tots els dibuixos molt bonics. Enhorabona artistes!Sílvia Z.

Anònim ha dit...

ANTONI TAPIES va morir els 88 anys hi hem fet els alumnes de cinque un homanatge .patricia vilanova garcia

Anònim ha dit...

Hola a mi m'ha agradat molt
fer una obra d'art abstacte
el meu es el de la primera
fila el segon.L'Antòni Tàpies
va viure 88 anys al carrer
Aragó 255 era un pintor i un
escultor,va morir el 6 de
febrer de 2012.Va ser un molt
bon pintor!

Sergi Perales Colomer

Anònim ha dit...

hola soc la patricia hem fet un art abstrate per semblarnos ha antoni tapies hi hem fet un mural hi hem fet dibuxos com nosaltres volguem

Anònim ha dit...

Hem fet un petit homenatge al pintor i escultor Antoni Tàpies.Va nèixer l'any 1923,a Barcelona i va morir amb 88 anys el 6 de febrer de 2012,a Barcelona. Ha sigut molt interessant, hem fet:un quadre, hem enganxat fotografíes...Lo que mes m'agradat ha sigut a l'hora de pintar el nostre propi quadre.Teniem que pintar un quadre abstracte.Ha sigut molt divertit!!!També teniem que buscar informació.

MARTA ARLÀ SASTRE

Anònim ha dit...

SILVIA IGESIAS
Tàpies era un pintor molt famos
va neixer a Barcelona i va morir a barcelona , va viure 88 anys de vida , va neixer al 1923 i va morir
al 6 de febrer del 2012.

Com a omenatge a tàpies em fet obres d'art abstracte com feia ell,
ell era un pintor d'art abstracte.

ASIGUT MOLT DIVERTIT!!!!!!!!!!!!!!

SILVIA DE 5è.

Anònim ha dit...

Hola m´ha agradat molt el que hem fet ,jo no sabia que existia Antoni Tàpies, encara que sigui tan bon pintor . Avui el que hem fet ha sigut un quadre en honor a Antoni Tàpies .Va viure i va morir a Barcelona a l'edat de 88 anys. Va néixer a l'any 1923 i va morir al 6 de febrer del 2012.Va crear molts quadres,el meu preferit és el centenari del Barça El meu quadre és el primer de la primera fila que significa el món viatjarà a la paperera, recicla. jo em dic Quim Camacho

Anònim ha dit...

M'hagradat😊perquè em dibuixat art abstracte em estat parlant d'ell da que va morrir amb 88 any
Hem portat diari que surtis ell i la senyoreta ens a explicat una mica els seus quadres ...
Bruna Morera

Anònim ha dit...

M'agradat molt l'homenatge que hem fet a TAPIÈS a sigut molt divertit i ens ho hem pasat fantastic

NICOLAS FUENMAYOR

Anònim ha dit...

M'hagradat perque hem estat fen art abstracte i la veritat esque es u hem passat molt be i la nostre sanyoreta ens a estat explican que va morir als 88 anys El del barça ens al han explicuti i molt macu...

bruna morera

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt coneixer la vida d'un dels pintors més importants d'Europa. Va morir per una malaltia als 88 anys.
No sabia que un escultor, pintor pogues fer dibuixos com d'un nen petit, però això és l'art abstracte. Cadascu pot interpretar el significat que vulgui, així que un sol quadre pot significar moltes coses.
Ho sento molt per la seva família.

JAN GALLEN MARTINEZ

Anònim ha dit...

Antoni ttapies va fer moltes obres la q mes m'agrada es el mitjo de 3m mancaaaaanten les seves obres. Tambe m'encanten.
Sergi torres dominguez
9/2/2012

Patrícia Borràs ha dit...

Desde moooolt lluny volem felicitar els "petits tàpies" de l´escola del carme, quines obres més maques!!!
Família Coll Borràs

Anònim ha dit...

a ma mha agradat molt les obre del antoni tapies la pena es que es va morir i mhan agradat molt les obres que hem fet nosaltres a lescola mha agradat moltisim el fer cadascu la seva propia obra ha sigut com expresar el que li agrada a cadascu sense por de que sen riguin de ella ha sigut fantastic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

M'agradat molt perquè,ens han explicat moltes coses sobre tàpies el pintor més especial que he conegut i tots els dibuixos de la meva classe han quedat genials.

Anònim ha dit...

M'agradat molt perquè, ens han explicat moltes coses del senyor tàpies i m'ha agradat tots els dibuixos de la classe.
Paula Roca

Anònim ha dit...

Ens va agradar molt perque vam poder fer com l'Antoni Tapies. Expresantnos a traves de la pintura:-)

Ingrid i Astrid Mallol Palacios

Anònim ha dit...

Ens va agradar molt estudiar a Tàpies
perque podiem fer obres d'art com ell
VA SER MOLT DIVERTIT!!!:-)


Ingrid i Astrid Mallol Palacios