31/5/11





Dimarts, 31 de maig de 2011
ACABA EL MAIG
Els nens de P5 escriuen cada dia a la pissarra els dies que falten per la Graduació i els que falten per les convivències.
Avui posava: Falten 3 dies per la Graduació i falten 14 dies per les convivències.
Estan emocionats, nerviosos i neguitosos. Els de 6è també ho estan.
Aquest any, els grans, han triat ells, passant per la meva censura, les cançons que volien cantar. Potser no són tan emotives com quan les trio jo però si que és cert que al triar-les ells les han cantant molt motivats i se les han fet més seves que mai.
Per altra banda l’escola continua a plena ebullició.
Portes obertes a piscina amb entrega de medalles.


Fent salts de longitud a Educació Física.


Tècniques de dibuix a plàstica.



7 comentaris:

Silvia M. ha dit...

Com m'agrada veure el treball que fan, com han evolucionat i treballat!! Em fa pena que s'acabi el curs encara que aquesta recta final es ben dura. Ens anirà be a tots un petit descans... els nostre serà els dies de convivències encara que com sempre patirem i els trobaren a faltar molt. Ara entenc quan la meva mare sempre ens deia "sou vosaltres els que em feu gran"

Anònim ha dit...

Queda poc temps peró molta feina a fer. És extrany que el Sergi guardi secrets, pero aquest cop haig de felicitar-lo no suelta prenda,i la veritat és que ho prefereixo perqué així tot serà sorpresa. Ahir els comentava que els trobaría molt a falta aquest dies de convivéncies i sabeu que em van dir, mama no et preocupis que quan anem a dormir t'enviarem un petó tant gran que segur que t'arrivarà. És cert que els trobarem a faltar peró els anirà bé, a nosaltres també perque descansarem una miqueta, ho sento per les mestres que elles de descansar ho faran poc, peró segur que tots plegats ho passareu molt bé. Que colorides les fotos.
Francesca

Anònim ha dit...

Si que treballen bé aquests nens!! Estan tots ben centrats en el que fan, sembla mentida que siguin els mateixos que després surten correns cap aquí y cap allá, cridant. Bona feina.

Patrícia Borràs ha dit...

Tic-tac, tic-tac... a punt esteu per la culminació de tot un any de feina, i per les fotos és ben que heu fet molt bona feina.
Ànims que ja no queda res!!!

Patrícia

Anònim ha dit...

ja s'acaba el curs. Tot un any escolar que segur que dóna els seus fruits. Ja queda res i ara la recta final per preparar-ho tot. Ànims.

Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

Oooohhh!!! Quin goig que fan tan quietets i fen aquestes obres d'art.
Bé,jo ja estic amb valerianes i no és broma. Tinc moltes ganes que vagi de convivències,sé q s'ho passarà molt bè i que estarà ben cuidat i vigilat,però és que no puc evitar posar-me nerviosa. Demanaré festa el primer dia a la feina per estar enganxada el blog ja que a la feina no puc i els altres dies corrents cap a casa...I passat aquests dies ...un altre curs que s'acaba... Es fan grans molt ràpid, massa, i lo fotut és que nosaltres també.
Marta Sanromà.

Noemi Massague ha dit...

Estudiant pels últims exàmens del curs. Aquest cap de setmana a revisar la llista de les convivències i que estigui tot a punt. I d'aquí a 4 dies....VACANCES