29/9/10

Dimecres, 29 de setembre de 2010
VAGA
Un petit ensurt a l’Avinguda Madrid, amb piquets i policia, ens ha obligat a tancar llums i la reixa de la porta a fi de protegir a la vintena de nens i nenes que teníem dins.
Al Parvulari res a mencionar.
Amb les finestres tancades i el pati tancat hem anat passat el matí.
Dia estrany el d’avui.

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Seria molt fort que atentessin contra una escola!!
Gracies per la info.
Laia

Anònim ha dit...

Només han vingut 20 nens? Doncs avui les avies no deuen haver fet vaga perque treballava gairebé tothom i a tot arreu han obert amb normalitat.

Anònim ha dit...

Tendrian que dejar los colegios tranquilos.
Nos alegra saber que todo esta bien.
Nosotros tambien nos hemos encontrado con algunos piquetes, el Eric se ha puesto a aplaudir como si fuera una cabalgata, asi que sin problemas.

Los padres que no han tenido mas remedio que llevar a los niños a al colegio, saben que los dejan en buenas manos, asi pueden estar un poquito más tranquilos, y más teniendo información directa con el blog.

Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

Permetem que et digui que no m'ho crec i que el teu comentari em sona a justificacio per l' INTERES INEXPLICABLE de que avui els teus alumnes no anessin a l'escola. Visc a l'avgda.Madrid i tot era tranquil, les botigues i supers oberts jo he fet el mateix de cada dia; com la majoria de la gent. En fi, les teves raons tindras pero avui ens sentim estafats i decebuts.

Montserrat ha dit...

Sr. Anònim,
Com a Directora de l'Escola del Carme poso en el seu coneixement que jo NO DIC MENTIDES ni m'he de JUSTIFICAR de res.
Si escric que han passat piquets i la policia ens ha aconsellat que posem la reixa és per què és veritat.
Jo no amago ni falsejo una veritat que vostè (amagat darrera el seu anonimat) pot comprovar facilment preguntant a qualsevol botiga del voltant.
MONTSERRAT PINYOL BONÉ

Anònim ha dit...

Jo treballo molt a prop de l'escola i puc garantir que hi han hagut piquets i mossos d'esquadra a la plaça del centre.
Laia

Anònim ha dit...

Sin ánimo de entrar en polémicas, quisiera matizar la afirmación de que hoy en la Avenida Madrid todo ha estado tranquilo.

También vivo y trabajo en este calle y hoy sobre las 10 horas aproximadamente, la Avenida Madrid ha tenido que cortarse al tráfico durante unos minutos por la presencia de "supuestos defensores de la libertad sindicial" que intimidaban a los pequeños comerciantes para que cerraran las puertas de sus negocios. Hay quien dirá que no intimidaban sino que "informaban" pero desde luego a mi no me gustaría que me informasen de esa manera.

Ante la presencia policial (tres furgonetas de los Mossos d'Esquadra y cuatro coches de la Policía Urbana), los "valerosos luchadores por la libertad sindical" han huido en dirección a la Carretera de Sants donde, según tengo entendido, han continuado los incidentes (imagino que hasta que ha llegado nuevamente la policía).


En definitiva, han sido momentos de tensión bastante desgradables y hemos tenido suerte de que no hayan ocurrido mientras los niños que han ido al cole estaban en la fila de entrada.

En mi opinión cuando nos encontramos antes situaciones que no podemos controlar, o mejor dicho, ante situaciones que la dirección del centro escolar no puede controlar, la mejor recomendación es la pruedencia.

Por último quiero manifestar que por mi parte no me he sentido ni estafado ni decepcionado por la actuación de la dirección del centro escolar.

José A. Vázquez Villamor

Anònim ha dit...

Ahir a la nit vam estar veient a TV3 un debat sobre el tema de la huelga, no sé si el veu mirar, pero la veritat es que em vaig quedar sorpresa de com un representant de comisions obreres tant prepotent per no utilitzar altres termes podia estar dient que avuí es un dia d'alegria i cel-lebració, que segons la constitució espanyola existeix el dret a la huelga, pero jo dic, segons la constitució espanyola tambeix existeix el dret a la llibertat d'elecció, llavors tots tenim dret a decidir si volem o no treballar, crec que el respecte es la clau, no trobo normal que hi hagin containers tirats pel carrer, pintades a les façanes,que les botigues estiguin a mitja porta per por a que vinguin els piquetes informatius, no trobo normal aquest ambient extrany que es respira . Tant indigne trobo les mesures adoptades pel govern, com el "sentiment d'angoixa" que es respira pels piquets. Estic a favor de qualsevol mesura que es prengui per millorar la situació espanyola que estem patim, sempre que sigui pacífica i respetuosa. Es patétic que les escoles o qualsevol centre on hi hagi nens que pobrets no tenen res a veure amb tot aixó hagin d'estar tancats, com si de gàbies es tractes. I sincerament, jo pregunto, hi haurà algun guanyador després del 29 s?
Francesca

Anònim ha dit...

La llibertat d´expresio és algu que tots hauriem de tenir i no és sempre així,avui ha estat un dia molt extrany es respirava un aire diferen tothom ens miravem amb recel,desconfiansa..bé no se com definir-ho..de vegades els ideals són només això ideals..jo vaig decidir de no portar la nena a l´escola i no donar aquesta gran resposabilitat als altres, però clar no tothom té on deixar-los i cada un sap lo seu...bé sense dubte un dia molt i molt extrany.
Mònica

Anònim ha dit...

Jo, igual que la Mónica, vaig pendre la decisió de no portar el meu fill a l'escola. Ho vaig fer per què vaig pensar que l'escola en dies així no té per què carregar amb una responsabilitat tan aliena a ella.
La decisió va ser personal, en cap moment m'he sentit ni estafat ni decepcionat. Al contrari. De nou la Montserrat ha actuat amb sentit comú

Anònim ha dit...

La Direcció ens va informar i aconsellar. Va quedar clar que l'escola estaria oberta per tots els nens que els seus pares no els podien atendre. Ningú a obligat a quedarse a casa o anar a l'escola. la decisió ha estat dels pares.
Sr Anònim... de què es queixa???
Fa molts anys que conec a la Directora i li puc assegurar que no menteix.
Angela Prats Cacicedo

Anònim ha dit...

¿Engañados? Sr. Anónimo con todo mi respeto, se ha confundido de blog!!!
Fuimos informados de la postura de la escuela en todo momento y el hecho de que los dos papás hayamos trabajado nos ha condicionado a llevar a los niños al colegio: parvulario y primaria y lo hemos hecho sabiendo que estarían perfectamente bien y que ante cualquier dificultad el colegio actuaría de forma impecable. EL COLEGIO ABRIÓ Y NOSOTROS DECIDIMOS.
Si que creo que a la hora de informar el colegio optó por "ante la duda la mas dura" pero sinceramente tratándose de nuestros hijos ... nada que reprochar.
Por último y sobre esta jornada, hace tiempo me enseñaron: la libertad de uno acaba donde empieza la del otro ... hoy lamentablemente muchos desconocían esa máxima .
NURIA ALONSO

Anònim ha dit...

no se qui es l,anonim que viu a la av, de madrid, potser que a l,hora que han pasat els piquets estigues dormint,estic amb una votiga de vallespir, i li puc assegurar que feia por, els mossos ens han fet vaixar la reixa i sortir de les botigas, tambe puc asegurar que de piquets res de res, tots niñatos que lo unic que volent es viure de renta radera del nom antisistema... antitreballar,anti matinat,antipagar lloguer,llum,aigua etc...aixo que o paguin els curritos com nosaltres!!!!!aon era aquet senyor a les 9.30 del mati????????????
mayka

Berenguer ha dit...

És molt fàcil, sota l'anonimat, tirar pedres, Sr. Anònim.

Jo he portat el nen a l'escola amb tota normalitat i tranquilitat. I no dubto de la paraula de la directora del centre.

Els piquets m'han donat la oportunitat de pujar caminant a la feina. Aquest ha estat l'únic perjudici que he patit. No poden dir el mateix molts botiguers pels quals ha estat un dia negat, i neguitejat. Aquests exaltats no saben què és tirar un negoci endavant cada dia jugant-se els quartos.


Berenguer Camps i Fondevila

Anònim ha dit...

Només calia caminar per l´Av. Madrid entre les 10 i les 11, quan jo hi vaig passar, per veure els contenidors pel terre, les enganxines dels piquets a les portes de les botigues. Jo visc al carrer Galileu, i les botigues van haver de tancar persianes i algunes van patir vandalisme. Em vaig al.legrar de no portar les meves filles a l´escola, però no vaig poder evitar passar per davant per asegurar-me que tot anava bé, i que no es veien danys. Encara que les meves filles estiguessin a casa, estava patin pels altres nens i professor. No em sento enganyada ni estafada, em sento sincerament agraida per l´informació que en tot moment hem rebut de la direcció de l´escola. De d´aquí vull donar tot el meu soport i la meva confiànça a la direcció de l´escola i a la Srta. Montserrat.

Per l´anonim, jo si signo els meus comentaris.

Eva Pando

Anònim ha dit...

La recomanacio que va fer la Srta. Montserrat, és la mateixa que van fer la resta d'escoles. La meva filla ja no va a l'escola del Carme i també vaig haver decidir si la portava o no (una decissio personal de cada familia).
Jo no vaig portar el nen a l'escola perque vaig tenir la facilitat de no fer-ho, pero en cap cas perque em setis obligada. Em sembla molt fort el comentari d'aquesta persona i a sobre que parli en plural, cadascu que parli per si mateix.
Cristina Capilla

Patrícia Borràs Requena ha dit...

Sr o Sra. Anònim, q fàcil és parlar si no estava en aquells moments vostè a l´escola, oi?
Ningú dubta de la directora, només vostè, no creu q alguna cosa no va bé?
Sabiem el q hi havia en tot moment i vem estar pendents del blog tot el dia, xo hi ha gent q per "x" motius no es pot permetre el luxe de fer vaga, aixì q (x decisió personal, com tots i cadascuna de les famílies de l´Escola del Carme, sense cap coacció) nosaltres la vem portar a classe tranquils sabent q estava en les millors mans on podia estar si no hi erem nosaltres.

Firmat
Patrícia Borràs Requena

Anònim ha dit...

Sóoc la Luisa, la mare de la Lydia López. El que també és lamentable és que el dia despres de la vaga els companys de feina no es parlin perquè van anar a treballar. On està la democracia i el dreta de la llibertat?? Avui això m'ha passat a mi. Les companyes s'han dit de tot menys maca.

Anònim ha dit...

Per decisió pròpia no vaig portar el nen a l'escola. I ho vaig fer perquè vaig pensar que les mestres també tenien dret a fer vaga i jo no treballo i em puc permetre el luxe de no portar el nen a l'escola. El dia d'ahir no em va semblar per res un dia "normal". Visc a prop de Plaça Espanya i durant tot el matí vaig sentir un helicòpter, fet que m'indicava que hi havia aldarulls pel barri. També puc dir que la majoria de botigues, bars i restaurants estaven tancats, i no per decisió pròpia sinó per por dels piquets...Tinc confiança plena en la direcció de l'Escola i trobo que l'actuació i informació respecte la jornada de vaga va ser la correcta. Sílvia Z.