4/5/11

Dimecres, 4 de maig de 2011
PROVES DE 6È
Avui, com la resta d’escoles de tot Catalunya, hem fet les proves de nivell de la Generalitat als de 6è.
Proves estandarditzades que cal passar-les obligatòriament.
Hem fet les de català i matemàtiques. Demà farem castellano i anglès.
Dos matins que aturen el ritme general i que falta una mestra a l’escola ja que una de nosaltres li toca anar a vigilar a un altre centre i un mestre extern ve a la nostra escola.
Proves que porten una feinada inimaginable per corregir amb uns criteris d’avaluació complicats.
De totes maneres, i com sempre he fet, farem públics els nostres resultats i continuarem treballant amb la mateixa línia de rigorositat, exigència i esforç.

5 comentaris:

Jo ha dit...

Ho sento Montserrat però "es lo que hay"... Vosaltres teniu aquest deures, els nens els seus i els pares els nostres. Ja que toca al menys gaudiu dels moments amb els nens, que de ben segur tindreu anècdotes per explicar-nos.

Anònim ha dit...

per qué no ho fan ells????? Ja que sembla que no tenen masa feina.
Eva P.

Anònim ha dit...

Segur que les proves han sortit molt be, i la feinada valdra la pena.

Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

Em dona la sensació que fa quatre dies parlavam de les probes de fa un any, i ha passat precisament 1 any. Em sap greu pels mestres que teniu que corregir, per la paperasa a omplir, pero em sap més greu pels pobres nens que han de passar nervis, i total perqué, per unes estadístiques que serveixan per....
Bon cap de setmana.Francesa

Anònim ha dit...

Feina extra...I suposo que a aquestes alçades de curs i amb les convivències d'aquí a quatre dies de feina en teniu un munt...Dels resultats no en tinc cap dubte. Sílvia Z.