8/11/09

Diumenge, 8 de novembre de 2009
MERCAT DE SEGONA MÀ
He anat a un Mercat de segona mà que organitza una escola estrangera d’una localitat propera a Barcelona.
Els pares que volen vendre han de complir tres requisits. Primer cal que els seus fills siguin alumnes del Centre. També cal que portin alguna cosa de menjar (pastís, truites ...) aquest menjar es posa en unes taules i es ven en petites racions. L’últim requisit és que de la recaptació que facin, una tercera part és per l’escola.
L’escola inverteix els guanys del dia en millores i material. (Una escola privada de nivell econòmic molt alt amb unes quotes mensuals astronòmiques, cal dir-ho)
Quan em van explicar la idea la vaig trobar força curiosa i per això vaig anar a donar un cop d’ull, per veure si jo podia aprofitar alguna cosa d’aquesta iniciativa.
El primer que em va impressionar, només arribar, va ser que les famílies que havien arribat abans que jo, carregaven els seus cotxes de luxe amb gran bosses plenes de roba i joguines de segona mà.
Malgrat que l’escola té alumnes del país, ahir al Mercat el 90% de persones eren estrangeres, ja que només sentia parlar alemany.
Crec que nosaltres tenim una altra mentalitat sobre l’aprofitament d’allò que ja no volen, i han utilitzat, els altres. Som una cultura diferent. Ni millor, ni pitjor. Diferent.
No acabo d’imaginar-me massa una venda d’aquest estil al carrer Saleta.

L'EQUIP DE FUTBOL SALA DE L'ESCOLA
Els nostres futbolistes estan començant a remuntar.
El divendres van fer un gran partit.
Els nostres contrincants només ens van marcar 8 golets i van encaixar 3 gols nostres. Tot un èxit si recordem que és el tercer partit de juguen els nostres campions.
Felicitats!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...

els nostres futbolistes de tercer van tenir el seu dia de goria el divendres, ja anem per tres golets !aixo funciona!!!!

Patrícia Borràs ha dit...

Tu ho has dit, és un altre mentalitat... crec q com dius al carrer Saleta no cuadraria gaire...

Felicitats als nostres cracks!!!

Anònim ha dit...

NO ES MALA IDEA, PERÒ ES NECESITA TEMPS I GANES. TAL I COM DIUS SOM DIFERENTS. CASTAÑO

Anònim ha dit...

estaria molt be,una donacio de joguines seminobes, per donarles a nens de casas de acollida, segur que tots tenim la casa plena de joguines,que ni han fet cas desde els reis de l.any passat!crec que seria una bona feina ¿no?

Anònim ha dit...

La veritat es que es una idea curiosa i fins i tot interesant, al fi i al cap es per una bona causa, així que tot es proposar's-ho.
Francesca

Anònim ha dit...

Primero de todo muchisimas felicidades a nuestros futbolistas!!!!!. Seguir asi.

El mercado de segunda mano es bastante curioso, por un lado parece interesante, pero por otro, como bien dices, no quedaria muy bien en la calle saleta.
Siempre encuentras una solución a todos los productos que ya no necesitas.

Noelia Massagué.