20/12/07

Divendres, 21 de desembre de 2007
ÚLTIM DIA DE TRIMESTRE
Hem acabat el primer trimestre. Ha passat ràpid? Tot depèn de com ho mireu. El temps sempre és relatiu. Personalment no acostumo a dir que tot passa ràpid. Sóc de les que veu sempre el got mig ple. Els dijous la gent sol dir: ja estem a dijous! Jo dic: encara estem a dijous!
Viure amb intensitat no vol dir viure ràpidament. Jo penso que si valorem, cada dia, el molt que ja tenim, la vida ens passa una mica més a poc a poc.
De totes maneres ja hem arribat a Nadal. I què voleu que us digui? A mi m’agrada el Nadal. M’agraden les felicitacions, les nadales, les llums i els arbres guarnits.
M’agrada fer regals i m’agrada que me’n facin. M’agraden les taules parades, les copes brillants i les espelmes. M’agrada seure a la taula amb la família i els amics. Les llargues xerrades de la sobretaula. Emocionar-nos recordant els que ja no estan entre nosaltres però amb el record del que hem viscut junts. M’agrada el fred i que el dia de Nadal sigui gelat i gris. M’agrada felicitar el Nadal a desconeguts, pel carrer. M’agrada quan els nens demà ens diuen: Bon Nadal! L’alegria dels més petits, l’esperança dels més grans.
Hem de jugar amb les cartes que ens han tocat per tant posem el millor dels nostres somriures i desitgem-nos tots BON NADAL!!!

Entre avui i demà anirem penjant fotos a la web del Nadal a l’escola.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Desitjo a tots-es un BON NADAL i que el 2008 vingui carregat de somriures, pau i esperança.
Una forta abraçada als comentaristes d'aquest maravellos bloc, i a tu Montserrat per la teva empenta, i compartir amb tots las teves emocions.

Dolors Casanovas i familia

Anònim ha dit...

Us desitgem a tothom unes bones festes!!! amb la vostre gent i plena de salud, Gracies Montserrat per el teu dia a dia que tinguis un nadal tranquil i amb els teus.

Ens retrovem tots el gener. Que el Pare Nöel i els reis d'Orient us portin molts regals!!! si mes no il.lusió pau i sobretot...sobretot salud.

Petons

Familia Toà Bonhome

Anònim ha dit...

Que cadascú agafi del Nadal el que li interessi, penso que la balança de les coses bones del Nadal guanya i sempre guanyarà a la de les coses dolentes.
MOLT BON NADAL A TOTES I TOTS!

Anònim ha dit...

M´agraden més les notes de tota la vida però amb aquest escrit d`avui més intimista prefereixo posar-te un molt bé, felicitats. Així doncs, posant-me el millor dels meus somriures us desitjo BONES FESTES.MS

Anònim ha dit...

Bones festes a tots .
I a tot el personal de l'escola aprofiteu aquests dies per descansar molt perque el dia 8 us els tornem.

Bon Nadal i que sigueu molt feliços.

Família Fortún-Massagué

Anònim ha dit...

MOLT BON NADAL A TOTHOM I JO SEMPRE DESITJO QUE L'ANY VINENT SIGUI ALMENY IGUAL QUE EL PASSAT, ENCARA QUE ESPERO QUE AQUEST SIGUI MIJOR.
FRANCESCA

Anònim ha dit...

Avui he rebut aquest missatge el comparteixo amb vosaltres, mereix la pena sentir el Nadal i la vida d'aquesta manera:
"El Nadal no és un carrer ple de llumets de colors; no són munts de regals per comprar... No és sols uns dies de l'any... NaDaL són els cors de tots aquells que estimen sense esperar res a canvi...".
Digues a les persones estimades com te les estimes
pensa en tot allò que tens, saps que no estàs sol.
Escolta la natura, truca a algú que enyoris o escriu-li una carta....
Respira profund, compleix les teves promeses, marca’t objectius, viu!... per què no?
cultiva l’amor i fes que la frase "cada dia pot ser Nadal" no sigui només això, una frase...
BON NADAL !!!!!!

Anònim ha dit...

bon nadal

i les fotos que as dit aquet mati de lamic inbisiple?


uns petons i felis any nou
atentamet ismael bayarri jaso
BON NADAL

labruixoleta ha dit...

Bon Nadal Montserrat!! Aprofito un moment simpàtic com és el de les felicitacions, per dir que em va fer molta gràcia el post del dia que li treptijaves el cordill de la sabata al nen (del 10/12). És un bon exemple de que hi ha moments divertits per tot arreu que ens poden fer oblidar el mal humor. Les fests són un bon motiu per estar de bon humor.Bon Nadal a tothom! :-))