12/12/07

Dimecres, 12 de desembre de 2007
AVISMÓN
Comencem la Campanya de Recollida d’aliments que fem per a Avis Món.
Avis Món és una associació que treballa per donar suport i ajudar a la gent gran del nostre país. Tenen la seu al barri de Sants.
Els nens i les nenes de 3r fins a 6è portaran entre avui i divendres menjar, que nosaltres entregarem a l’associació.
Penso que és important començar a fer-los veure de la importància que tenen els avis que ens envolten. Que sàpiguen que hi ha avis que estan sols.
L’objectiu és també aconseguir que valorin als avis propis, els respectin i els estimin.
No vull fer pas demagògia, però a vegades tenim tendència d’anar a donar el nostre ajut lluny, i no ens adonem que al nostre costat hi ha avis que també el necessiten.
De ben segur tots coneixeu algun avi o àvia que viu sol, fins i tot a la mateixa escala. Amb pocs mitjans econòmics i amb gairebé ninguna relació social.
No cal anar tan lluny.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també penso que no cal anar a l'altre punta de món a donar el nostre suport. Primer mirem a casa... després ja mirarem a fora

Anònim ha dit...

Molt maca la web!, ja ha arribat el Nadal.
La campanya d'avismón, és genial; no hem d'oblidar que els avis són i formen part de la nostra història.
Laia

Anònim ha dit...

M´agradaria la direcció exacta dels avis per què el Victor diu que podriem portar menjar, roba o el necessari no només al nadal sino la resta de l´any. Gràcies

Montserrat ha dit...

La web és http://www.avismon.org i estan al carrer Jocs Florals, 59

Anònim ha dit...

Els avis són una part molt important en la vida dels nens, fan que de grans siguem millor persones. Trobo a faltar molt als meus avis... les festes ja no són iguals. No hauria de haver cap av@ sols.