18/12/07

Dimarts, 18 de desembre de 2007
ESTIC A L'ESPERA DELS COMENTARIS SOBRE EL DVD!!!

21 comentaris:

Anònim ha dit...

Després de veure'l per mi ja han pàssat els Reis.

Anònim ha dit...

SON GENIALS!! NOMÉS DE VEURE LA CARONA I ELS CRITS DE BABÚ DE L'ENRIC JA AIXÓ NO TE PREU!
I DE LA PETITA LLEONA.QUE DIR..QUE TENIM UNA ARTISTA A CASA! TOTS HO FAN FORÇA BÉ I QUINA FEINADA TAN BEN FETA.
MOLTISSIMES GRACIES PER AQUEST RECORD QUE TINDREM SEMPRE.
UN BON NADAL PER TOTS I FELICITATS A TOTS ELS DE REDERA...
FAMILIA MANERO

Anònim ha dit...

Hem sortit a les 5 corrent de l'escola per anar a veure el DVD, tots il-lusionats i impacients....El resultat no ha pogut ser millor, ens ha entusiasmat a tota la familia. El DVD de la classe dels Ossos és genial, moltes felicitats a tots els que heu fet possible que nosaltres i les nostres families en poguem gaudir desde el sofà de casa.

Anònim ha dit...

Nomes de pensar en la feinada que us ha donat!!!
No trobem les paraules per agrair-vos el cd.
El podem portar a casa del avis, fer copies...etc etc etc.
En resum moltes gracies!!!
Us desitjem un Bon Nadal i feliç Any Nou a totes les families que fem l'Escola del Carme.
Som una gran familia
Alexandra-Mario i Cris

Anònim ha dit...

L’hem vist amb una de les protagonistes i en poques paraules : ens ha encantat , ens ha semblat interessant veure a la Marina en una situació diferent a la habitual . (Seria interessant, de tant en tant, tenir altres vídeos de las activitats que feu en classe per veure com es mouen i conviuen amb els seus companys).
Volen agrair-vos el detall de aquesta filmació, som conscients de la feina que heu
tingut que fer !!!

Os desitgen ,a tothom ,Bones Festes i Bon any.

Anònim ha dit...

No et pots ni imaginar la baralla que hem tingut: el meu primer, no el meu, no jo, no...!!!
Així que hem començat pel petit, i ha estt genial, quina gràcia, com diuen cadascun la seva frase, amb el micr`fon no sé on;).La veritat és que ens ha enacantat.
La gran és una altre història, evidentment,estava molt guapa a cantat totes les nadales, a fet tots els moviments( una mica estreta,mama, però és que sino sortien les taules).
Bé, jo l'he vist dues vegades, una a casa als pares i l'altre a casa meva; he de dir que, per variar, m'he emocionat.
Moltes vagades ja t'hem agraït aquesta feina,però això...
Saps de que tinc ganes, i de ben segur que tu també, és de veure els àlbums, i les notes...

Per acabar desitjar a totes les mestres,a vigilants de menjador, a vigilants de migdiades, personal de neteja,secretaris, conserge, i direcció molt Bon Nadal i Feliç Any Nou.

Laia

Berenguer ha dit...

L'Olga ha cridat "Babú, Babú!", assenyalant-lo a la caixa del dvd. També ha reconegut i anomenat els seus companys de classe, sobretot l'Arnau (?). Ah!, I el seu color favorit, és clar, el "Bemei"!
Trobo miraculós que hagueu aconseguit fer la foto de grup tots amb el gorro posat.
Moltes gràcies!

Anònim ha dit...

Genial, dolç, emocionant, un treball fantàstic, ens ha encantat, el gran aplaudint al petit, el petit rient amb els gestos dels grans... ens ho hem passat pipa, va sonar ahir a la nit sense parar.. bonic, tendre, espontani.. senzillament perfecte.
Molt bones festes a tots.
família Anguera-Aixalà

Anònim ha dit...

Genial!!
Hem anat directes a casa per veure tots junts el dvd.Mentres el veiem no deixavem de cantar. Ho han fet molt bé, de veritat.I el dvd molt millorat. Moltes gràcies perque sóc conscient de la feina que us suposa però per nosaltres (grans i petits) és un regal.
Per cert, m'ha agradat molt el BON NADAL dels lleons.
Un petó i molt Bon Nadal a tots.

Anònim ha dit...

...no hem pogut esperar ni ha arrivar a casa...l'hem possat al video i ja ens veus a tots mirant ( papas i tiets babejant i clients mirant-nos entre estranyats i divertits...) molt maco, preciòs,es ha agradat moltíssim. Molt ben fet,si senyor.Moltes graciès i Bon Nadal a tothom.
Merche

Anònim ha dit...

Sense paraules i amb llàgrimes d'emoció. Moltes gràcies per haver-nos fet aquest regal.
Per cert, tambè et voldria donar-te les gràcies per solucionar el conflicte que teniem ahir a la porta de l'escola, aquí ens demostres que la teva feina va més allà del teu horari escolar, avantatge d'anar a una escola petita, i ser com sou, i no una macro-escola. Moltes gràcies a tot l'equip escolar per tenir la paciència que teniu amb tots els nens i amb totes les famílies (en general).
Encara hem sorpren que el Jan s'estiguès quiet tota l'estona de la gravació del dvd, devia ser una feina dura.

Gràcies, Moltes GRÀCIES.
BON NADAL, BONES FESTES I FELIÇ ANY 2.008

Gemma

Anònim ha dit...

Hem disfrutat molt veient el DVD i trobo molt encertat el fet de posar la fotografia de tota la classe a la caixa del DVD així el nostre petit s'ha pogut entretenir veient tots els seus companys de classe. Bones festes.

Anònim ha dit...

Com ja he comentat aquest matí quan he deixat al Xavier, jo com tots volia arribar a casa per veure el video, i és clar ... jo emocionada, vaig plorar una miqueta, el pare del nen també emocionat, i després de veure'l un parell de vegades, tot senser, ja cantanvem amb el nen. Gràcies per aquest esforç, sé que és dificil controlar a tants nens petits, amb vergonya, tímits, o simplement que no paran quiets. Felicitats pel vostre esforç!!! i de part de la nostra família, Bones Festes per a tots/tes els que lluiteu dia a dia per l'educació dels nostres nens!!! Estic feliç de veure al Xavier que surt content, i entra content cada dia al cole. BONES FESTES MONTSERRAT !!! PER A TU I PER LA TEVA FAMÍLIA !!!

Anònim ha dit...

Se que es un topic, pero es genial ara que ja estan al ossos ens adonem com es fan grans i l'evolució que han fet. Sobre tot m'ha encantat quan tocan els instruments, la cordinaciò que porten, per això i tot pleglat, gracies i felicitats.
Bones Festes a totom.

Anònim ha dit...

El primer que vam fer ahir a la tarda va ser veure el dvd. Es el millor regal que ha fet l´escola en tots els anys que portem al Víctor. Moltes gràcies. L´any vinent us heu de superar.........
Bones festes a tothom i en especial a srta. Montserrat-srta. Elena-sr. Pinyol
Família Ricols-Serret

Anònim ha dit...

Emocionats i divertits,
el DVD hem vist.
No hi ha millor regal
per fer més maco el Nadal.
Estem molt agraits
de veure feliços als petits.
BONES FESTES PER A TOTA LA
FAMILIA DE L´ESCOLA DEL CARME.

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats a tots els que heu fet possible els DVD. Simplement GENIALS!! Gracies

Anònim ha dit...

Ahir el Pol ens esperava impacient a casa de la iaia a que arribessim de la feina. Al sortir de l'escola ja ens havia trucat per telèfon per explicar-nos que el tió havia portat el seu "video".Al veure'ns entrar per la porta tot van ser crits i corredisses per ensenyar-nos el DVD...La veritat és que ha estat molt emocionant i emotiu veure'l (gairebé se'm cauen les llàgrimes només recordant-lo).Ens ha encantat veure'ls cantar, parlar i ballar...També hem patit una mica al veure com els nervis feien plorar amb algú. Aquest DVD és un regal fantàstic per a les famílies i agraïm a tota l'Escola la feina feta i el gran esforç que suposa fer un DVD així!!BON NADAL A TOTHOM!!!

Anònim ha dit...

Ens ha agradat molt a tots, primer em posat el del sergi (cargols) quina gràcia ens ha fet i amb ell li ha agradat molt veures a la tele, anava dient noms dels nens i això va força be perque no conexiem a la majoria. després em posat el de la neus, estan tots fets uns artistes, aquest l'hem tingut que veure'l el cristobal i jo un altre cop perque la primera vegada la neus anava dient tot el que deient els companys i no els podiem escoltar.
felicitats a tots els que ens heu fet aquests magnífim regal, segur que si ara ens agrada dintre d'uns anys encara ens agradarà més.
BON NADAL, I A DESCANSAR ELS QUE POGUEU.
francesca

Anònim ha dit...

Moltissimes gracies emocionats como tothom vàrem veure el DVD amb el Marc i era super divertir anava dient el nom de tots el nens. La veritat es que ens a agradat molt. La llàstima es que anava una mica rapidet la grabació y teniem que anan fent pausas perque la veritat es que yo no veia el tete quan ja habia pasat el meu marit amb deia l'has vist....osti no? tornavem enrera....be nomes es una petita critica, ja que les critiques també son positives.....
Pero en definitiva ens ha encantat.

Moltissiems Gracies a tot el equip.
i en especial a la Maria i Anna.

Petons i Bon Nadal i Feliç any nou 2008 a tothom.

Berta

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, ja l´hem vist com unes 10 vegades. Això si que és un regal de reis!!!!!!!