17/12/07


Dilluns, 17 de desembre de 2007
AVUI MATEIX...
A la foto podeu veure la meitat dels DVD’s que ha calgut fer.
Enfeinada com estava, pensava que avui us explicaria tot allò en que us havíeu de fixar, en veure el DVD.
Us volia parlar de les lletres de les cançons, llargues i difícils.
De com portaven el ritme. De l’ordre que tenien els nens. De la bona postura al cantar. La innocència dels més petits i els nervis dels més grans. De tot el que havien aprés en un trimestre.
La llista era llarga.
Però aquesta tarda he vist un dels vídeos amb un pare, i he canviat d’idea.
Els aspectes pedagògics quedaven aparcats per donar pas al sentiment.
Els nervis, la tendresa, la il·lusió, la innocència... tot el que els nens transmetien ha arribat al pare que ho mirava.
En aquell moment he pensat en la recompensa de la feina.
És per això que us dic: gaudiu, un cop més, del petit i feliç moment.
Mireu-lo el mateix dia que us el donem, no el deixeu a sobre la taula, tot esperant tenir una estona. L’estona és ara mateix.
Valoreu el seu esforç, comenteu-lo amb ells, emocioneu-vos amb ells i rieu amb ells.
Només d’aquesta manera els ensenyareu a valorar l’esforç i a saber transmetre valors i emocions.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja estic impacient per veure el DVD al costat de l'Arnau i per compartir aquests petits moments amb ell. El del Nadal de l'any passat encara ens el fa posar tot sovint i disfruta molt quan es veu i nosaltres amb ell. Gracies a l'escola per l'esforç que feu, penseu que, almenys en el nostre cas, està plenament amortitzat.

Anònim ha dit...

pendents de l'arrivada del DVD, que, evidentment veurem el mateix dia!!! nosaltes i el pobre tió que escolta pacient el vers que el "peque" enseja, les bones intencions del gran... i nosaltres que els mirem atontats veient lo grans que es fan.
Judit

Anònim ha dit...

És fa llarga l´espera per aquest regal tan especial que ens feu a les families. Avui tornarem a veure el del l´any passat, encara que amb l´Ivan és una mica perillós perque de ben segur l´haurem de veure unes quantes vegades. Ja quant em veu a l´ordinador ve correns per que li ensenyi les fotos de la seva classe, li encanta veure´s a ell i als seus companys.

Anònim ha dit...

tenim moltes ganes de veure el DVD. espero no plorar tant com l'any passat. recordo com si fos ahir aquell dia, el cristobal rient i jo plorant, la neus ens mirava a tots dos sense entendre que estava passant i llavors em pregunta a mi, mama que no t'agrada i jo li dic si molt m'agrada molt, i la seva contesta va ser, llavors perque plores mama, i la feina va ser meva per que entengues que a vegades plores d'alegria i emoció.
A mes a mes aquest any tindrem dos perque està al sergi que tinc ganes de veure que fa perque parlar no crec que parli encara que hi ha cançons que ja comenca a cantar.
gràcies per l'esforç de tots profesors i alumnes i penseu que en els pares, avis... ens encanta emociar-nos amb vosaltres.

BON NADAL. Francesca

Anònim ha dit...

Hola Montserrat ,he visto una foto en la web y el ver la cara de los peques y lo que logro sacarle a mi hijo cada dia que conversamos me hace pènsar que tu esfuerzo queda más que compensado con la alegria y la emoción que se ve en nuestros hijos ,
delly

Anònim ha dit...

Nos han encantado los Dvd, tanto de la Maria como de la Júlia, los hemos vistos juntos y las niñas han ido cantando las canciones. Hemos disfrutado y ellas estaban muy orgullosas.

Felicidades!!! y gracias por este regalo.

Anònim ha dit...

Montserrat, més enllà del DVD, comentar-te el treball que hi ha al darrera d'aquestes cançons i versos, de la bona companyonia entre tots, l'educació, l'aprenentatge i la felicitat que radien i que encomanen. Moltes felicitats per la vostra línia, a tu i a tot l'equip. Entreveure un raig d'educació (de l'educació com molts l'entenem) en aquests temps i ambients i sobre els nostres fills, és sempre un motiu de felicitat i agraïment.
Bon Nadal.

Anònim ha dit...

M'agrada molt que a l'escola facin festivals, gravin DVD etc .Per això tota l`escola ho agraeix.
BON NADAL ESCOLA
LAIA GISPERT SERRANO