3/12/13


Dimarts, 3 de desembre de 2013
NO, NO I NO
No he entès mai perquè quan els nens surten de l’escola, abans de dir-vos hola, els hi agafeu les seves motxilles.

-          Pobrets!!! Estan cansats i pesa molt.

 Aquesta és la única resposta que he escoltat.

Tot i semblar un detall sense importància aquest fet és tan sols el començament d’un seguit de situacions on els pares fem la vida més fàcil als nostres fills, educant-los en la comoditat i l’exigència.

No tingueu mala consciència, educar vol dir que moltes vegades cal un NO.

Al llarg de la vida les coses que ens toca fer comporten un esforç i és responsabilitat vostra marcar el camí de la vida adulta dels vostres fills.

El NO és important.

Hem de dir NO quan ara de sobte, sense motiu ja no li agrada i vol deixar la natació, o vol deixar de fer patinatge. Hem de dir NO quan vol que us assegueu al seu costat per dictar els deures que ell ha de fer. Heu de dir NO quan vol queixar-se de les “injustícies” de la mestra.

Heu de dir NO quan vol consumir sense responsabilitat.

En resum, heu de dir NO a tot allò que no volen assumir per què és una incomoditat puntual.

 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

La responsabilitat que tenim els pares envers l'educació dels nostres fills és immensa per aquest motiu hem de saber que tot el que els ensenyem repercutirà en la seva vida futura i en com es desenvoluparán i actuarán en els diferents escenaris que es trobarán al llarg de la seva vida.
Familia Curto Brull

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, stem x ajudar xo no x sol.lucionar directament, han d'apendre a buscar ells mateixos el bon resultat, no tot ha d srr bufar i fer ampolles.... desprès surten com surten i n'hi ha q encara es pregunten com pot ser...
Jo el meu bolso i tu la teva motxila
Patrícia

Yolanda ha dit...

Tota la raó. Sovint costa dir que no quan tens ganes de jugar amb ells i no vols plors i crits. Però és necessari marcar ara els límits abans no sigui massa tard.

Anònim ha dit...

Un No a temps pot canviar el seu futur...

Familia Sánchez Calpe