4/10/12

Dijous, 4 d'octubre de 2012
CARTA DE COMPROMÍS EDUCATIU
El Departament d’Ensenyament obliga a tots els Centres Concertats a elaborar una carta de compromís educatiu que han de signar les famílies.
Diuen que l’objectiu principal és incentivar la implicació de les famílies en l’educació dels seus fills i filles i aconseguir determinats compromisos a favor d’un entorn de convivència i respecte que faciliti l’activitat educativa del Mestre.

Les famílies tenen l’obligació de facilitar la feina a les escoles, de treballar educativament pels seus fills de manera coherent amb el centre i establir les complicitats necessàries entre les dues parts, això és obvi i quan no es fa ens trobem davant del fracàs escolar més estrepitós i amb comportaments gens satisfactòris per part dels alumnes.
Personalment crec que aquest document no aportarà gaires solucions als problemes de cada dia. Tampoc crec que la implicació de les famílies canviarà pel fet de signar o no la carta.
El compromís l’obtenim treballant cada dia plegats per un objectiu comú: l’educació dels nens i nenes.

Però com que diuen que On l'amo parla, el mosso calla ja tenim redactada la carta de compromís que us donarem per signar aquesta mateixa setmana.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Doncs firmarem!