7/3/12

Dimecres, 7 de març de 2012
PASSEIG
Es poden tenir molts hobbies curiosos, originals, divertits... però un dels més satisfactoris és tenir l’oportunitat de passejar per l’escola i anar observant a nens, nenes i mestres com treballen, aprenen, somriuen, em miren de reüll i creixen.
Així de memòria, sense repassar les fotos, us puc dir que veureu uns Picarols que s’introdueixen en la dieta mediterrània tot menjant fruita, els Dofins jugant al pati, les Girafes intentant construir el fil conductor del conte dels Tres Porquets i els Pingüins intentant entendre el calendari.

A l’edifici de Primària ens podem trobar a uns Lleons pujant i baixant escales però no estan pas jugant sinó que estan aprenent a restar. Nosaltres ensenyem a restar de baix a dalt, com si pugéssim una escala, i així quan introduïm la resta portant ho troben molt fàcil de fer.
Els de 1r estan fent Bits en anglès, en saben moltíssim.
Els de 2n ja preparen la contraportada de l’àlbum.
Els de 3r estan molt entretinguts fent un collage
Els de 4t estan atenent l’explicació de la lliçó de medi.
Els de 5è revisen l’herbari que han estat fent.
Els de 6è estan concentrats corregint exercicis.

Un ventall d’activitats que demostra el ritme d’aprenentatge de l’escola.
Gaudiu de les fotos i de la finestra que us obrim amb tot el carinyo del món.



Paciència de seguida les penjo. Tinc càmera nova i m’estic literalment barallant amb ella i l’ordinador.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Deixa-li l'ordinador i la càmera a un de 6è i et solucionarà el problema.

LluísR

Patrícia Borràs ha dit...

Maleïda tecnologia!!! Vinga que segur que aviat la fas teva!!!
Quin munt d´activitat es veu per l´escola, és un no parar, es nota que anem per feina, com ha de ser.
Quina enveja de passeig....
Patrícia

Anònim ha dit...

Recordo quan li deixava el video a la meva mare preparat per sols tocar un botó per grabar, i recordo quan el dia següent no havia grabat res, sempre li deia mama no ets moderna. Donçs l'altra dia a mi em va passar una cosa similar i em va venir a la memória aquells dies del video. Tenia que calcular una cosa i en el móbil nou no trobava la calculada així que li vaig dir Sergi tu saps on està la calculadora en el meu teléfon, em va mirar el va agafar i tocant els botons va trobar la calculadora i m'ho va donar, ell es va estalviar el comentari de que no soc moderna, i la veritat és que li vaig agrair.Com diu en LLuís dona-li la càmara a qualsevol alumne que segur que t'explicarà tot el funcionament.
Francesca.

Anònim ha dit...

Veig que segueixes sense tenir sort amb la càmera!! Has probat posar al Google ..(como pasar fotos al ordenador de la camara"X"). Jo tampoc sóc gaire espavilada amb aquestes coses, pero l´altre dia hem va passar una cosa semblant amb el mòbil nou...malgrat conectar l´usb del mòbil a l´ordinador , no el reconeixia. Evidentment el mòbil ...sense instruccions. Ara és moda això de "Instruccions a Internet". Doncs vaig quedar molt sorpresa, ja que no era la única que li havia passat, i a internet hi havia un fotimer de blogs amb tot tipus d´explicacions!!

Prova-ho, ja ens diràs!

Marga (Mare Pol Martí)