15/3/12

Dimarts, 13 de març de 2012
ESPORTS A UB
 Des del mes de setembre que vam programar una jornada esportiva a les instal•lacions de la UB a la Diagonal per anar amb totes les nenes i tots els nens de Primària.

Un munt d’esports a practicar : rugbi, atletisme, basquet, vòlei, futbol i ritmes.
QuatRe autocars per transportar-nos i molta feina per part dels profes d’Educació Física per organitzar grups, espais i activitats de la millor manera.
La mala sort ha fet que el dia que vam programar és just el 29 de març, per tant degut a la possibilitat de problemes amb la vaga general ens hem vist amb la necessitat de no fer l’activitat.
Ara el problema serà trobar un nou dia que podem disposar d’autocars, monitors, instal•lacions... però de ben segur alguna alternativa trobarem.

Us comunicarem el dia de seguida que tornem a lligar agenda.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Serà posible, aquest any ens està fent la guitxa. Primer amb l'excursió de la castanyada, ara amb aquesta. Peró al mal tiempo buena cara, així que a igual que l'altra cop, encara que em mal de caps, ja trovaràs la solució.
Francesca.

Anònim ha dit...

Oh senyoreta quina pena,
bueno un altre dia serà

Sergi Perales Colomer

Dijous, 10 de maig del 2018 GUÀRDIA URBANA Avui hem fet Educació VIal a l'escola. Ens han ensenyat les motos i hem pujat. Ho hem pass...