18/1/12

Dimarts, 17 de gener de 2012
LLEGIR ÉS DIVERTIT
Hem fet una dinàmica per recordar i insistir en la importància de la lectura.








La Tortuga Tuca ens ha visitat i ens ha explicat que llegir és divertit.


Si llegim aprenem moltes coses, descobrim nous llocs i entrem en el fabulós món del saber.

Nosaltres a l’escola fomentem molt aquest hàbit però de vegades si ens ho diuen d’una altra manera, amb noves dinàmiques i nous recursos, arriba més.










Els nens i les nenes que llegeixen tenen més facilitat a l’hora d’estudiar i saben moltes més coses que aquells que no ho fan.

La tasca de formar bons lectors i entusiastes és compartida (com tot) amb l’escola i la família.


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Els començaments sempre costen, i més fins que no li agafen el fil, però quan veuen que ho saben fer s'emocionen i s'engresquen. Amb paciència i perseverància tot arriba, seguirem llegint !!!
Isabel

Anònim ha dit...

I quan passen de pàgina en el llibre, els petitons (p4) es posen super contents.

Noelia Massague

Patrícia Borràs ha dit...

El món de la lectura és fantàntic, m´encanta llegir, t´obre la porta a mil i una històries diferents i té molts beneficis, és una tasca que quan arribi el moment (tot i que a la nostra manera ja ho fem) volem potenciar-li molt, un bon lector té molt més recursos a l´hora d´expresar-se i escriure, i encara que al principi pot ser una obligació pot acabar sent un del millors moments del dia.
Un bon llibre mai serà una estona perduda.
Patrícia

Anònim ha dit...

Totes les iniciatives per fomentar la lectura són ben rebudes!!!
Laura

Anònim ha dit...

El que més m'agrada de llegir és que et fa incrementar la imaginació, quan veus una pel-lícula tot està fet, com van vestits, com son els personatjes...en canvi quan llegeixes un llibre hi ha detalls que no venen marcats i son aquells que cadascú els imagina com vol, aixó és el millor. Van sortir emocionats, la veritat és que tant que els Sergi volia apuntar-se de nou, deia que així la Neus rebria la seva própia amb el seu nom i no agafaria la seva, peró hi ha coses que s'han de compartir i la cucafera és una d'elles. És una revista molt entretinguda al tenir activitats, explicacions,petites históries....
Bon cap de setmana.
Francesca.