12/7/11

Dimarts, 12 de juliol de 2011
CONTINUA EL CASAL
No parem en tot el dia. A tota hora hi ha activitats. O juguem, o fem esport, o pintem.
Ens remullem i gaudim del casal d’estiu.

FOTOS SLIDE


Fem polseres o pintem el pati. Tot menys avorrir-nos.







3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ui que bé, la veritat és que ja trobava a faltar les fotos, és que ens tens mal acostumats, peró amb tanta activitat em sabia fins i tot greu dir-t'ho.
anécdota: Ahir va sortir el Sergi dient que havian estat pintan el pati, la meva pregunta va ser i que heu pintat, la seva contesta va ser herba de color verd, ah molt bé vaig contestar,ho heu passat bé, bé no mama requetebé i acte seguit vaig pensar si ho haurian fet bé, així que per no fer la pregunta de manera clara li vaig preguntar si a la srta Montserrat li havia agradat com havia quedat i ell em va dir no ho sé mama, peró la srta Montserrat no estava sonrient, així que em sembla que t'ho haurem de preguntar a tu com van els nostres artistes.
Sigui com sigui,hagi quedat bé o no tant bé, ells ho van passar genial, i estic segura que és aixó el que buscabas quan vas decidir fer aquesta activitat.Gràcies per tot a tu i a les "monitores".
Francesca

Anònim ha dit...

segur que el pati de l'escola queda molt bonic i els nens gaudiran molt pintant. Almenys es podrà dir que és únic.

Noelia Massagué.

marta (volar de nit) ha dit...

Hola Montserrat, acabo de votar pel teu blog a Premis Blocs Catalunya 2011. Et desitjo tota la sort del món, i que guanyi el teu blog!!