11/7/11

Dilluns, 11 de juliol de 2011
CASAL D'ESTIU
Unes minivacances han trencat el ritme habitual d’aquest blog.
Tot i que no he deixat d’obrir cada dia l’escola si que és cert que he baixat el ritme i la veritat és que ho necessitava.
La calor acostuma a aturar el meu ritme. De totes maneres no he estat aturada del tot.
El Casal funciona a bon ritme. Esport, sortides a parcs, tallers, jocs, aigua...
Neteja general a l’escola tot llençant un munt d’andròmines que s’acumulen al llarg de tot l’any, mil reparacions i la feinada de pintar el pati.
Ara ja he fet la primera capa i demà els nens ajudaran a fer els dibuixos. Queden dues llargues setmanes que poden donar encara molt de si.
He obert un nou blog de contes. http://www.elscontesdelasaleta.blogspot.com/
La meva idea és escriure una petita història inspirada en una foto o dibuix.
Espero que us agradi.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

llargues vacances al blog, segur que ben merescudes...
Per cert el conte molt bonic, ahir el vam llegir i ens va agradar molt. El nom del nou blog molt ben trobat. Benvinguda d nou, ultima empenta i... vacances!!!
Rosa B.

Anònim ha dit...

Ostres pensava que ja ens tenies oblidades, jejeje.

Un altre blog per escriure, i per nosaltres llegir (Que bé).

Per cert, el nom de Saleta està molt encertat.

Noelia Massagué.

Anònim ha dit...

Quants dies sense llegir-te, ja començava a pensar que havíes agafat vacances definitives del blog, peró ja veig que no tenies prou i has creat un altre, per cert amb históries molt maques, m'agrada la foto de la placa, molt original. Ja el tenim agregat a favoritos. Benvinguda de nou.
Francesca

Anònim ha dit...

M´ ha agradat el nou blog, pero no ens tornis ha deixar tants dies sense blog!!!!!!!!!! Quin mono m´ ha afafat!!!!!! Jo ke el llegeixo amb el cafe del matí.........ja pensava que m´ havia de passar a algun diari, amb el que deprimeixen les notícies!!!!!!!!jajajaja.
Eva P.

Dijous, 10 de maig del 2018 GUÀRDIA URBANA Avui hem fet Educació VIal a l'escola. Ens han ensenyat les motos i hem pujat. Ho hem pass...