22/6/10

Dimarts, 22 de juny de 2010
CURS ACABAT
Hem acabat.
Val a dir que gairebé la meitat continueu en el casal d’estiu, i encara ens queda tot el mes de juliol per anar treballant. De manera diferent, és cert, però vinculats com sempre a l’escola.
Avui vull destacar especialment la classe dels Óssos que deixen el parvulari.
Tot un repte.
Al setembre ja no diran Bon Dia a la Srta Elena, tot un clàssic. Caldrà fer una fila, entrar amb ordre i dir Bon Dia a la Srta Montserrat.
Ja no seran els grans de l’edifici, passen a ser el més petits.
Alguns han passat quatre anys de la seva vida, de fet TOTA la seva vida, a la nostra Llar d’infants i ara fan aquest canvi.
Anirà perfecte, no ho dubteu.
Malgrat tot el que han viscut al carrer Vallespir ja forma part de la història i de ben segur es mereix aquests aplaudiments, que aquest matí hem dedicat.

I no m'oblido del nostre P5 que passen a ser:NENS DE PRIMÀRIA


1 comentari:

Anònim ha dit...

Ja deixan de ser els grans per convertir-se en els petits, i no se perqué ells tenens tantes ganes de fer-se grans i en canvi nosaltres tant poques ganes. Fa pena desperdir-se del nostre parvulari, pero queda el consol de que al passar per davant d'ell continuarem troban a la srta Elena a la porta per donar-li els bons dies, i apartir de l'any vinent atavalaré a la srta Montserrat amb un altra burinot.
Francesca