3/1/10

Diumenge, 3 de gener de 2009
REIS!!!
Que els Reis Mags us portin la millor de les felicitats.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bonic!
Aprofita i descansa que ja falta poc per començar.
Desitjo que us portin un sac ple de paciencia, amistat i algun regalet. je, je, je..... però per això es té que fer la carta. Upps.... m'em vaig a donarli a Merchor!
Silvia M.

Anònim ha dit...

Que divertits els tres Reis carbasses.

Anònim ha dit...

Feliç dia de Reis, que us portin moltes coses, i disfruteu del dia.... Fins aviat. Rosa B.

Anònim ha dit...

Igualment! Que tothom disfruti de la nit màgica...
Merche

Anònim ha dit...

La nit de Reis ufff!! la nit més màgica de l´any, tanqueu tots els ulls i demaneu un desitg ben segur que es complira, però s´ha de demanar amb molta força i molt convençut que es el que volem i demà quan els nostres menuts es despertin i veguin els seus somnis realitzats tots somriurem una miqueta i pensarem que la màgia existeix.....Bons Reis..
Mònica

Anònim ha dit...

La nit i el dia de reis es probablement la més màgica de tot l'any, els nens esperen els seus regals plens d'il-lusions, les seves cares s'il-luminen i també les nostres veient-los a ells. Nosaltres cada any gravem el despertar, com baixan corrents les escales, com miran primer si els camells han begut l'aigua i han menjat... Cada any es una nova experiencia, el que no camvia mai, es l'entusiame.
Pero com es habitual tot tornar, i tant a vosaltres com a nosaltres ens quedan horetes ( exactament 18) per tornar a la normalitat. Que tingueu tots una bona tornada a la realitat.
Familia Toiran-Prat.