29/3/09

Diumenge, 29 de març de 2009
BOC'N ROLL
Un dels Projectes que estem estudiant a l’escola per portar-lo a terme i involucrar als nens i a les famílies és el d’Escola Verda.
Una escola Verda és aquella que té en compte el seu entorn, que procura no malgastar recursos de manera gratuïta i que ensenya a utilitzar l’entorn de manera sostenible
L’educació ambiental és molt important i cal anar introduint hàbits senzills i clars en els nens.
Estic recollint informació sobre aquest Projecte i estudiant en quina mesura ho podem introduir a les característiques del nostre centre. És un tema complicat i cal entrar poc a poc.
El que primer caldria fer és intentar treure el paper d’alumini dels esmorzars, però cal donar solucions molt clares de com fer-ho tot plegat.
Estava buscant per Internet informació i m’he trobat en un estri que m’ha fet molta gràcia i que desconeixia que existís.
Es tracte d’un sistema per embolicar entrepans, fruita, galetes... que no és d’un sol ús i que l’he trobat molt interessant.
Caldrà estudiar la seva utilització. Ahir, curiosament, el vaig veure que el venien a l’herbolari que hi ha al carrer Vallespir i val 5,50 euros.
Si voleu veure com funciona mireu aquí http://www.bocanroll.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Em sembla fantàstic que els petits també gaudeixin del drac, segur que els agradarà. Aquest mes està ple d'emocions per a ells el dia del pare, Sant Jordi amb la flor i el llibre, el drac, la flor de la primavera i la vella quaresme, que per cert, la Neus comenta que aquesta setmana s'han de tallar les dues cames que queden, es això així?. Em sembla molt bona idea que tingueu iniciatives de qualsevol mena d'educació i valors, així donçs sembla molt bona idea la introducció a la educació ambiental, que tanta falta fa en aquest país. A casa ja pràcticament no es lian a l'hora de triar les escombraries on va cada cosa, el que més els costa es entendre que no han de malgastar la llum i l'aigua. Aquest sistema d'enbolicar sembla força interesant.
Francesca