10/12/08

Dimecres, 10 de desembre de 2008
RECERCA CIENTÍFICA I MÉS COSES
Els petits del parvulari tenen una nova obligació: donar cada dia menjar al Tió que ja arribat a l’escola.
Els de 3r i 4r han fet avui una activitat de Recerca Científica. S’han convertit en arqueòlegs i han descobert un munt de coses sobre els Ibers. Una activitat molt interessant, guiada per uns monitors que, tot seguint el fil conductor d’un conte, els ha fet emprendre un viatge a través del temps.
Els de 5è i 6è han acabat l’activitat trimestral d’handbol anant a veure un entrenament del primer equip del barça al Palau. Ho han passat molt bé i els jugadors s’han fet una foto amb tots ells.



CALENDARI D'ADVENT
FINESTRA NÚMERO 10: Sempre cal tenir alguna cosa què fer, algú a qui estimar i alguna cosa que esperar.

5 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Quin misteri, això del tió!

Anònim ha dit...

Ospa aquests tions, i què deu ser que els hi agraden tant les mandarines?...
per cert.. ens deus la foto dels grans amb els jugadors del barça, que només en van fer una amb una càmera i... evidentment, l'esperen en candaletes!!
Judit

Anònim ha dit...

La frase d'avui es bàsica, que seria la vida sense il.lusions per les que lluitar?
Activitat frenètica a l'escola... i el tió suposo que fent-se un tip de galetes i mandarines...
Rosa B.

Anònim ha dit...

Quina il·lusió que estigui el caga tió a l’escola. Tenen que esta els nens emocionats, donant-li de menjar.
La veritat, que es una època esgotadora, encara que val la pena quant veus les cares dels nens.

Noelia.

Anònim ha dit...

El Sergi està molt content amb els seus tios, diu que te un a l'escola i un altra a casa, no se si ho fa a l'escola per en el de casa cada matí li fa un petó i li diu fins després tio, i a la nit a l'hora d'anar a dormir li donan al menjar i li tornan a fer un altre. La pregunta de la Neus ahir va ser mama no ho entenc perque li posem menjar al tio, si es de mentida i no la menja. Jo li vaig comentar es clar, que la menja l'únic que ho fa quan tots dormim perque llavors el tio fa màgia i es tornar de veritat i menja per quan arriva nadal poder cag.. els regals. no trobeu que cada cop els nens fan preguntes d'aquesta mena més d'hora? Jo no recordo fer-lis als meus pares aquestes preguntes amb cinc anys. Que seria de la vida sense reptes, sense ningú al qui estima i sense ningú que ens estimi, sense donar i sense rebre, es un cercle si vols rebre has de donar i si vols que t'estimim, has de saber estimar.
Francesca
Per cert vaig ser testimoni de com tornavan als grans del barça, encara que jo no sabia que havian estat allà, i tenian una cara d'entusiasmats.