MENÚ FEBRER
DILLUNS 31 |
DIMARTS 1 |
DIMECRES 2 |
DIJOUS 3 |
DIVENDRES 4 |
Macarrons quatre formatges Croquetes amb amanida Fruita |
Sopa de brou amb galets Truita de patates amb amanida Iogurt |
Arrós tres delícies Salsitxes amb tomàquet Fruita |
Crema de carbassó Delícies de bacallà amb amanida Fruita |
Mongeta i patates Escalopa amb tomàquet Fruita |
DILLUN 7 |
DIMARTS 8 |
DIMECRES 9 |
DIJOUS 10 |
DIVENDRES 11 |
Macarrons amb tomáquet Crestes de tonyina amb amanida Fruita |
Escudella Truita a la francesa amb amanida Iogurt |
Verdura i patata Cuixetes de pollastre amb xampinyons Fruita |
Arrós amb tomàquet Lluç amb amanida Fruita |
Llenties Hamburguesa amb tomàquet Fruita |
DILLUNS 14 |
DIMARTS 15 |
DIMECRES 16 |
DIJOUS 17 |
DIVENDRES 18 |
Macarrons a la carbonara Croquetes de bacallà amb amanida Fruita |
Sopa de brou Butifarra amb tomàquet Iogurt |
Paella Pollastre a l’ast amb amanida Fruita |
Puré a l’anglesa Gall dindi amb amanida Fruita |
Cigrons Truita a la francesa amb
formatge Fruita |
DILLUNS 21 |
DIMARTS22 |
DIMECRES 23 |
DIJOUS 24 |
DIVENDRES 25 |
Pasta amb tonyina Sant Jacobs amb amanida Fruita |
Sopa de brou Bistec de vedella amb tomàquet Fruita |
Pèsols saltejats Lluç amb amanida Fruita |
Arrós amb tomàquet Polastre al forn amb xips Fruita |
Llenties Gall dindi amb amanida Fruita |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada