MENÚ FEBRER
| 
DILLUNS 3      | 
DIMARTS  4 | 
DIMECRES 5 | 
DIJOUS 6          | 
DIVENDRES 7 | 
| 
Espaguetis amb tomàquet 
Crestes de tonyina amb amanida 
Fruita | 
Sopa de brou 
Butifarra amb crema de sanfaina 
Iogurt | 
Mongeta i pastanga 
Gall dindi amb xips 
Fruita | 
Arrós amb tomàquet 
Pollastre a l’Ast amb
  amanida 
Fruita | 
Sopa de peix 
Pastis de carn amb
  xampinyons 
Fruita | 
| 
DILLUNS 10 | 
DIMARTS 11 | 
DIMECRES 12 | 
DIJOUS 13 | 
DIVENDRES 14 | 
| 
Macarrons a la bolognesa 
Croquetes amb amanida 
Fruita | 
Escudella 
Truita de patates amb tomàquet 
Iogurt  | 
Canelons al forn 
Gall dindi amb amanida 
Fruita | 
Paella 
Delícies de pollastre amb
  xips 
Fruita | 
Cigrons 
Carn ibérica a la planxa
  amb tomàquet 
Fruita | 
| 
DILLUNS 17 | 
DIMARTS 18 | 
DIMECRES 19 | 
DIJOUS 20 | 
DIVENDRES 21  | 
| 
Tortel·linis 
Sant Jacob amb amanida 
Fruita | 
Sopa de galets 
Estofat de vedella amb xampinyons 
Iogurt | 
Verdura i patata 
Pollastre al forn amb
  carbassó 
Fruita | 
Arròs tres delícies 
Truita a la francesa amb
  amanida 
Fruita | 
Llenties 
Peix arrebossat amb amanida 
Fruita | 
| 
DILLUNS 24 | 
DIMARTS 25 | 
DIMECRES 26 | 
DIJOUS 27 | 
DIVENDRES 28 | 
| 
Dia festiu de Lliure Disposició | 
Escudella 
Gall dindi amb xips 
Iogurt | 
Arrós a la milanesa 
Escalopa amb tomàquet natural 
Fruita | 
Verdura i patata 
Mandonguilles amb xampinyons 
Fruita | 
Crema de llegums 
Truita a la francesa amb
  formatge 
Fruita | 
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada