6/4/17

Dijous, 6 d'abril del 2017
WHATSAPP DE MARES
Notícia d'actualitat al Diari de Girona.
Hi podem reflexionar.

Del grup de "mares" del WhatsApp a la banqueta dels acusats


La mare d'un alumne del Carrasqueira afronta 1.600 euros de multa per acusar una professora de burlar-se del seu fill i menjar-se l'entrepà


Del grup de "mares" del WhatsApp a la banqueta dels acusats
"Ara us diré el que està patint el meu fill. La professora GH es dedica a sacsejar-lo de males maneres, a tirar-li del braç, es burla d'ell, es menja el seu entrepaà ... Amb això vull dir que controleu als vostres fills i els hi pregunteu per aquesta individua".

Aquest missatge va ser enviat al grup de WhatsApp de pares d'alumnes de 5è d'Infantil del CEIP Carrasqueira per una de les mares. La progenitora assegurava que el seu fill patia un tracte indegut per part d'una docent del centre i alertava a la resta dels pares sobre el seu comportament.
No obstant això les seves paraules van generar un efecte invers i van acabar per asseure-la la banqueta del Jutjat penal 3 de Vigo acusada d'un suposat delicte d'injúries contra la mestra i afrontar una multa de 1.600 euros en considerar el fiscal que les paraules de la processada són "desqualificatives al bon nom i decència de l'ofesa".

Durant la vista oral celebrada ahir, la denunciada, al seu torn antiga alumna del col·legi, va reconèixer haver escrit el whatsapp però mai amb "ànim d'ofendre". "Només vaig posar el que el meu fill em deia, per saber si també passava amb altres alumnes", va explicar la dona en la seva declaració.

Una setmana després del que ha passat, segons van revelar diversos dels implicats en el cas, hi va haver una disculpa per part de la mare de l'alumne tant personalment com pel grup, però no va ser del grat de la professora denunciada. "Ella es va disculpar al whatsapp per posar aquest missatge, però no pel contingut. Aquest comentari ha suposat un greuge a la meva credibilitat, he perdut pes i ha generat comentaris de pares contra la meva persona que no són certes", relatava entre sanglots la mestra, qui lamentava que aquest episodi havia "trencat la màgia" de la classe.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

És més fàcil creure i fer correr un comentari que intentar verificar l'informació que ens arriba.
Hauriem de ser menys "creients" i més pensadors. I tenir consciència de què diem.

Natasha

Anònim ha dit...

Sempre hem de verificar la informació que rebem. I si és certa, comentar-ho amb la persona implicada. Mai parlar-lo per l'esquena. Podem fer molt de mal a l'acusar a una persona innocent.

Familia Gomez Massague.