23/3/17

Dijous, 23 de març del 2017
CONGRÉS EUROPEU D'EDUCACIÓ
L'escola participa avui dijous, divendres i dissabte al Congrés Europeu d'Administradors de l'Educació.
Amb el nostre afany d'innovació i de veure cap on anem ens plantegem preguntes, reptes, programes, participació i cooperativisme.
Cal fer turisme pedagògic, escoltar, observar, comparar i implantar tot allò que pensem és el millor pels nostres alumnes.
L'escola està sensibilitzada en el canvi de paradigma en el qual estem immersos en el sistema educatiu.
Volem recollir idees per innovar, per emprendre nous reptes i per consolidar la nostra feina.
Volem fer-nos escoltar i compartir el nostre model educatiu amb altres professionals.
Continuar amb la nostra tasca de la que ens sentim ben orgullosos i seguir amb el nostre projecte de qualitat i d'excel-lència basat en l'acollida i el tracte familiar però també volem aprendre i tenir reptes nous.
Estem en el bon camí.
 

Xavier Chavarria, Inspector en Cap del Departament i President de la FEAE

14 comentaris:

M.Dolors ha dit...

Innovar, estar obert a noves idees, a diferents maneres de fer...compartir amb altres companys, mestres d' altres escoles, de diferents nivells educatius comporta un esforç afegit al dia a dia; però, en l' esforç i la implicació en millorar està el progrés de tota la nostra comunitat educativa. No ens podem estancar, evolucionem ... i ens adonem que anem pel bon camí. Endavant sempre!
Maria D. Creus ( tutora de 6è)

Anònim ha dit...

No momés aprenen els nens/es, també el profesorat. Sempre millorant
Srta. Elsa

Laura p5 ha dit...

Amb ganes de sentir i veure tot el que estàs veient i tot el que t'estan explicant. La millor manera de millorar és veure diferents models pedagògics i valorar qualsevol canvi que impliqui millores pels nostres alumnes.
T'esperem dilluns amb les orelles ben obertes.

Senyoreta Laura

Inma ha dit...

L'equip educatiu de l'Escola s'implica dins de l'actualitat d'un sistema que es troba en un continu canvi per afavorir la millora educativa dels nostres alumnes.
Gràcies al treball en equip, la Comunitat escolar amplia la perspectiva d'una millora que facilita conèixer el voltant més próxim, estar a prop de les families i fer créixer als nostres alumnes tenint en compte totes les capacitats. Característiques que ens reafirmen com a Escola, ajudar a l'autoconeixement i donar lloc a la reflexió personal dels alumnes.
Continuem treballant per treure el millor de cada nen/a, en llatí "ex ducere". (Inma, tutora P3).

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa

Anònim ha dit...

La societat està en continu moviment, l'escola s'ha d'adaptar a aquests canvis, millorant dia a dia! És important participar en aquestes jornades per poder compartir experiències i conèixer noves propostes que podrem treballar amb els nostres alumnes.
Marc

Unknown ha dit...

Així és la nostra feina, implicació i creixement, personal i professional,continu. Ànims i endavant. Les nostres criatures són el futur i mereixen tot l'esforç.

Candi Segura Marti ha dit...

Compartir experiencies, aprenent uns dels altres i adequant les activitats en cada cas, es sempre enriquidor i ens fa creixer. Esperem amb il.lusio tota la informacio. Srta. Candi

Anònim ha dit...

A la nostre feina sempre estem aprenent, agafant idees noves, buscant, escoltant...Esperem que ens expliquis moltes coses...segur que molt interessants.
Senyoreta Isabel

Anònim ha dit...

És una gran oportunitat per poder conèixer la forma en que treballen altres escoles, no només formant persones, també col.laborant amb l.entorn i atendre els reptes socials adaptando.los a les necessitats dels nostres alumnes de l.escola.
Pilar

Anònim ha dit...

Com sempre l'escola del Carme aprenent perque els nostres fills tinguin una millor educacio.
Gracies per tot el que feu i pel vostre temps de dedicacio a l'escola.
Familia Gomez Massague.

Anònim ha dit...

Conèixer les experiències d'altres escole, innovar i anar aprenent noves maneres de fer les coses és por important per poder aportar als nostres alumnes activitats i situacions més enriquidores.
Mireia

Alba ha dit...

Com a treballadora de l'escola, la innovació és una part vital en el nostre dia a dia, ja que és una eina molt important pel desenvolupament cognitiu, físic emocional, maduratiu i social dels nostres infants. Aquest aprenentatge ens ajuda a educar en valors, autonomia, treball en equip, adaptabilitat al canvi... Crec que és molt interessant poder gaudir d'aquestes jornades per poder conèixer noves propostes educatives.

Anònim ha dit...

Em sembla súper interessant poder compartir i intercanviar experiències amb que sent com nosaltres, que té conflictes i dubtes semblants als nostres.
Tot el que sigui per millorar com a EScola i Mestres és genial.
A veure quan ens expliques tot Montserrat. Amb ganes d'escoltar-te!
ÀNGELS. P4