10/11/16

Dijous, 10 de novembre de 2016
SORTIDA CULTURAL
Avui amb els de 5è hem anat al Museu d'Història de la Ciutat.
Hem visitat totes les runes de Bàrcino i després hem fet un passeig per veure les restes de la muralla, la plaça de Sant Jaume i les columnes del Temple.
Ha estat molt interessant i hem aprés moltes coses.





























14 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola, soc la Raquel. Avui he anat amb els meus companys a veure el museu de Barcelona, m'ha agradat molt. Lo que mes m'ha agradat a estat quan hem fet un recorregut per fora del museu.
Gracies a l'escola per portarnos al museu de Barcelona.

Anònim ha dit...

hola soc l!Albert Melero,m'agradat molt la sortida al museu de Barcelona,el que més m'agradat ha sigut poder viatjar enrrere el temps.
Gracies per la sortida.

Anònim ha dit...

Hola! Soc l'Ana, m'agradat molt el museu i
el que mes m'agradat son las columnes romanas. m'agradat molt tot.Gracies escola!!

Anònim ha dit...

Hola soc l´Anna . avui he anat al museu d´Historia amb els meus companys m`ho he passat molt be . el que mes m´ha agradat ha sigut quan hem vist on es posava el vi i el tipus d´arcs que hem vist pels carrers. ha sigut molt divertit pero no ens hem pogut quedar tot el dia . encara que nomes hagui sigut al mati m`ho he passat molt be.
Moltes grasies a l´escola per haver-nos portat i espero fer una nova sortida aviat :) :)

Anònim ha dit...

Hola, soc la Rim. Avui hem anat al museu de Barcelona .M'hagradat molt aquesta sortida, la part que mes m'hagradat a sigut les aigues termals eran molt chules amb escales, tambe m'hagradat on feien el vi , I l'ultina cosa que m'hagradat ha sigut el recorregut per fora. Moltes gracias al monitor que ens ha ensenyat el museu I lescola per portarnos al museu d'historia de Barcelona.

Anònim ha dit...

Hola sóc la Emma. M'ha agradat molt la sortida que hem fet avui. Veure com vivia la gent a Barcelona (Barcino) fa quasi 2000 anys és molt interessant. El que més m'ha agradat de la visita ha estat quan ens han explicat com feien el vi. Gràcies per aquesta sortida.

Anònim ha dit...

Hola sóc en Marc. Avui he anat a fer una sortida amb els meus companys i m´ha agradat moltfer aquesta sortida i el que m ha agradat més es l ascensor que anaven anys anrrere
gràcies escola del carme.

Anònim ha dit...

Hola,soc la Carla.
El dia d'avui m'ha agradat molt,he apres moltes coses al museu de historia.
El que mes m'ha agradat ha estat veure com era abans Barcelona i veure la catedral al sortir a fora.
Gracies per aquest dia

Unknown ha dit...

Hola! Soc el Max. M'ha agradat molt perque hi havien coses molt xules hi hem passat una estona molt divertida. Moltes gracies per portar-nos allà!!!

Anònim ha dit...

hola,soc la Marta.He anat al museu,a sigut una expriencia unica.Lo que mes m´agradat a sigut passar l´hora amb els companys i la senyoreta Monterrat.Gracies a la senyoreta Montserrat,al profe Marc,el Jordi i a l´escola.

gracies

Anònim ha dit...

Hola soc l'Alexandra m'ho he pasat molt be I he apres moltes coses noves,ha estat molt divertit ,I haver pogut estar amb els mes companys de classe ha estat divertit quan he anat ha fora del carrer abans d'anar nos m'ha agradat molt .
Gracies a tots per poder disfrutar aquesta experiencia

Anònim ha dit...

Hola Sóc l´Alba, m´ha agradat molt la visita al museu, ha sigut molt interessant. El que més m´ha agradat ha sigut la Barcelona Romana.Gracies

Anònim ha dit...

Hola soc l'Oriol m'ha agradat molt la visita, el que mes m'ha adragat ha sigut on guardaven el vi (dolies) i tambe les columnes. Gracies per la visita ha sigut molt xulo !!!

Anònim ha dit...

Que chules les4 columnes