13/3/15

Divendres, 13 de març de 2015
LEONARDO DA VINCI
Genial exposició la d'avui.
Gràcies claustre per la vostra implicació i bona feina.
Gràcies nens i nenes pel vostre esforç.
Gràcies família pel vostre suport i felicitacions.
Gràcies a tots per fer escola.










15 comentaris:

Anònim ha dit...

Com cada any ha estat una experiència molt enriquidora per tots, mestres, alumnes i famílies. Felicitats a tots per la feina ben feta, un any més hem aconseguit traslladar l'escola del Carme al segle XV-XVI i conèixer com era realment Leonardo Da Vinci, posant-nos a la seva pell. També agrair l'entusiasme, esforç i dedicació dels nens i nenes de 5è. Salutacions.
Marc.

Anònim ha dit...

Bona feina, com sempre

Anònim ha dit...

Ha estat molt bé però el millor de tot la il.lusió dels nens

Patrícia Borràs ha dit...

Diuen que l'art és subjectiu..... doncs aquí hi ha una gran mostra, tenim una escola d'artistes cadascún amb la seva perspectiva.
Un any més heu fet que els nens aprenguin d'una manera diferent i s'impliquin i emocionin amb la feina feta; moltes gràcies a tots els que formeu l'Escola del Carme!!!

alba doncel ha dit...

Aquesta setmana m'ho he passat molt be fent treballs diferents !!!!!

Yolanda ha dit...

Bravo!! Está molt bé!

Anònim ha dit...

Una gran exposició i una gran feina molt ben feta. Molt d'esforç per part de tots i molta il.lusió i aixó es veu refrectat en l'exposició final. Moltes Felicitats a tots!!

Anònim ha dit...

Felicitats a tots per el esforç i treball !! Hem gaudit com sempre. La il.lusió dels nens no tinc paraules per descriure ...

Família Sánchez Calpe

Silvia M. ha dit...

Es d'agrair les fotos per les mamas-pares que no em pogut anar a disfrutar d'aquet gran treball.
Gracies. Que bona feina han fet tots

Anònim ha dit...

Molt bona feina! Sou tots uns grans artistes!

Helena

Anònim ha dit...

Hi ha molta feina feta i molt esforç. S'han endinsat en la vida i treball d'en Leonardo da Vinci i de segur que hi haurà aspectes que sempre recordaran. M'encanta veure'ls il.lusionats acompanyant als pares per les diferents taules per ensenyar-nos tot el que han fet i poder compartir amb ells aquest moment. Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Molta feina feta. Amb aquests projectes els nens aprenen d'una forma diferent i estic segura que hi haurà aspectes de Leonardo da Vinci que sempre recordaran. A mi m'encanta venir a veure els resultats a l'escola. També gaudeixo de veure els nens emocionats arrossegant-nos literalment de la mà perquè veiem les feines que han fet. Gràcies a tot l'equip que ho feu possible. Sílvia Z.

Anònim ha dit...

Es una gran satisfacción para los padres ver que nuestros hijos se esfuerzan al máximo para lograr el mejor resultado en un trabajo, ésta exposición ha reflejado el fruto de ese esfuerzo. Han puesto mucha ilusión y, sobre todo, hemos conocido un poco más a uno de los hombres que han marcado un antes y un después en la historia de la humanidad. Muchas felicidades a los profesores y alumnos!!!

Familia Verdú Hernández.

Anònim ha dit...

Molt de treball fet, han aprés i gaudit molt. Qué més es pot demanar?

Francesca

Anònim ha dit...

M ha agradat molt conèixer la vida i les coses que va fer el Leonardo. Era molt llest!! Les Mona Lisa de 4rt eren molt xules i no surten a les fotos!


Martí Borras