20/11/14


Dijous, 20 de noviembre de 2014
INTERNET SEGURA
El tema dels Pre-adolescents a Internet ens preocupa i és per això que ens vam posar en contacte amb l’Oficina de Relació amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra de Sants a fi que fessin una intervenció a l’escola basada en donar als nens de 6è informació legal, de valors, de conductes i hàbits amb el tema d’Internet.
Avui dos agents dels Mossos han vingut a fer una xerrada sobre Internet segura.

Abans s’ha fet un treball a l’aula per poder detectar l’ús que en feien a casa i què era el que calia treballar amb els agents.

Ens vam adonar que molts es connecten cada dia, la gran majoria els caps de setmana i molts d’ells sense la supervisió dels pares quan ho fan.

L’objectiu de la xerrada era que prenguessin consciència del risc que comporta navegar sense control i no entrar en pàgines reservades a majors d’edat.

Els hi ha explicat el bon ús que cal fer, la importància de no penjar res que no volem que sigui públic, demanar permís per penjar fotos d’altres persones, no donar les contrasenyes a ningú, no parlar amb desconeguts i els problemes penals que poden tenir si no es compleix la llei.

Ha estat una bona xerrada i molt participativa. Ara només cal esperar que ells hagin pres consciència dels riscos i que a casa les famílies ajudin i controlin.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Buuuf....i hem de sumar-hi els mòbils i el whatsapp,....molt important educar-los en la utilització de totes aquestes tecnològies. S´han de prevenir del ús de les fotos, les captures de pantalles, les converses de grupets, .... no és gens fácil, s ha d estar molt molt a sobre.
Olga.

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa.Sería molt i molt bó fer.la cada any per tal que els alumnes estiguin al corrent de tot aixó i facin un bon ús de les eines que Internet els proporciona.

Felicitats.

Noelia