Des de 1927 fent escola

3/10/14

Divendres, 3 d'octubre de 2014
MENÚ OCTUBRE

          DILLUNS
          DIMARTS
         DIMECRES
           DIJOUS
        DIVENDRES
 
 
               DIA 1
             DIA 2
               DIA 3
 
 
Macarrons
Truita a la francesa amb amanida
Fruita
Mongeta i patates
Botifarra amb tomàquet
Fruita
Cigrons estofats
Filet de lluç amb amanida
Fruita
             DIA 6
             DIA 7
               DIA 8
             DIA 9
              DIA 10
Tallarines amb tomàquet
Croquetes pernil amb xips
Fruita
 
Sopa brou
Varetes de lluç amb amanida
Iogurt
Arrós amb tomàquet
LLibret de llom amb amanida
Flam
Crema de carbassó
Capritx de tomàquet amb amanida
Fruita
Llenties
Pernil dolç amb formatge
I xips
Fruita
             DIA 13
             DIA 14
               DIA 15
             DIA 16
               DIA 17
Macarrons a la bolognesa
Truita a la francesa amb amanida
Fruita
 
Sopa brou
Rodó de gall d’indi amb xampi
Mouse
Mongeta i patates
Croquetes de bacallà amb amanida
Fruita
Amanida d’arròs
Bistec de vedella amb tomàquet
Fruita
Canelons al forn
Delícies de pernil amb formatge amb xips
Fruita  
             DIA 20
             DIA 21
               DIA 22
             DIA 23
               DIA 24
Arròs amb tomàquet
Nuggets de pollastre amb amanida
Fruita
 
Sopa
Vedella estofada amb verduretes
Flam
Llesties amb pastanaga
Truita a la francesa amb tomàquet
Fruita
Puré de verdures
LLom a la romana amb xips
Fruita
Amanida de pasta
Lluç arrebossat amb amanida
Fruita
             DIA 27
             DIA 28
               DIA 29
             DIA 30
               DIA 31
Macarrons amb tonyina
Sant Jacobs amb amanida
Fruita
Patates guisades
Truita a la francesa amb tomàquet
Iogurt
Escudella
Pollastre a l’ast amb xips
Fruita
Menestra de verdures
Peixets amb amanida
Fruita
Crema de llegums
Pastís de carn amb xampi
Fruita

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies per publicar el Menu. Quins plats més bons, fan entrar gana, sobretot el capritx de tomàquet. Sabeu en què consistia?

Helena