3/9/14

Dimecres, 3 de setembre de 2014
SOM COLORS EN HARMONIA
Aquest és el lema que volem treballar enguany a l'escola, en el curs 2014-2015.
Es parla d'harmonia de color a una composició plàstica quan els tons tenen una part en comú a la seva formació.

Cada alumne és un to i tots els tons són diferents: més suaus, més forts, més pastel, més pujats de to, amb més o menys lluminositat... però tots diferents.

Amb aquest lema volem treballar l'acceptació mútua, el treball en equip, el respecte i la tolerancia, amb l'objectiu d'aconseguir una composició en harmonia, dinámica pel contrast dels diferents tons, equilibrada pel respecte.
D'aquesta manera podrem conviure millor.



7 comentaris:

Berenguer ha dit...

Un lema molt ben trobat. Que entre tots tinguem l'ocasió de fer un cerclede colors ben bonic, preciós, i que respecti tothom. Realment, cada nen aporta el seu gran color al món, únic, i inconfusible.
Amb ganes de començar el nou curs amb noves energies!

Anònim ha dit...

Em sembla fantastic el significat i la semblaça que li heu donat al colors amb la relacio entre en nens. Ho trobo molt encertat, la tolerancia i comprensio amb els altrea es super important.
Enhorabona

Mama valentina i leo guevara

Patrícia Borràs ha dit...

Crear un cercle cromàtic costa i requereix de feina, però sabem que precisament a la nostre escola això no fa pas por; amb constància i treball conjunt dsd casa segur que tindrem el millor cercle cromàtic.

Família Coll Borràs

Anònim ha dit...

Molt ben trobat.

Anònim ha dit...

Els bons valors són els que ens diferèncien. La tolerància, el respecte, la paciència són fonamentals al llarg de la vida. Amb esforç segur que ho aconseguirem. Molt encertat i maco l'exemple.

Francesca

Anònim ha dit...

Pinta molt bé aquest lema! Segur que gaudiu i fareu gaudir molt d'aquest nou curs a tots els alumnes i famílies!

Helena Palau

Fuentes ha dit...

Que be. Quin lema mes maco.