25/9/14

Dijous, 25 de setembre de 2014
L'ESCOLA DEL CARME DIRECTE A HOLLYWOOD
El curs passat els nens i nens de 5è vam participar en el curtmetratge de l’Albert Espinosa.
Va ser una gran i bonica experiència que a més ara està guanyant premis internacionals per anar directe als Oscars.
Des d’aquí felicitem a l’Albert Espinosa i a tot l’equip.

Ens veiem a Hollywood!!!

 
NOTÍCIA DE LA VANGUARDIA
Barcelona, (Europa Press).- El Festival de Cine Urbanworld de Nueva York (Estados Unidos) ha premiado en la categoría de Mejor Corto Narrativo el primer corto del escritor, guionista, autor teatral, director y actor de cine barcelonés Albert Espinosa, 'Pitahaya', según ha informado la productora en un comunicado.

'Pitahaya' es una historia intimista rodada completamente en las instalaciones de Mercabarna que, en 15 minutos, invita al espectador a descubrir desde los ojos de un niño que va de excursión las entrañas del mercado mayorista que alimenta a la ciudad de Barcelona.

En este cortometraje participan los actores Francesc Garrido y el joven Rubén Sánchez (con solo 10 años), y se podrá ver por Internet a partir del 25 de octubre en 'pitahaya.es'. 'Pitahaya' se estrenó en España en el Festival de Cine de L'Alfàs del Pi (Alicante) el pasado mes de julio, donde además obtuvo el Premio a la mejor fotografía para Arnau Valls Colomer, mientras que el estreno internacional tuvo lugar en 18º Festival de Cine Internacional de Rhode Island Flickers (USA) el pasado agosto.

De entre sus obras como guionista destacan la serie para televisión 'Pulseras Rojas' (adaptada internacionalmente) y 'Planta cuarta' y 'Tu vida en 65' para el cine; en cine, debutó como director cinematográfico con 'No me pidas que te dé un beso porque te lo daré', y ha vendido más de un millón de ejemplares de sus cuatro libros, que han sido traducidos a 23 idiomas.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ahir vam veure un tràiler al telenotícies vespre de TV3 esperant veure algun nen de l'escola.
Ens afegim a les felicitacions a tot l'equip!!!
Ja tenim ganes de veure aquest curt!!!

Laura

Patrícia Borràs ha dit...

Quina il.lusió quan ho vai llegir ahir, moltes felicitats a l´Albert Espinosa i a tots "els nostres grans actors de 5è de l´any passat", ENHORABONA!!!
Aneu preparant "modelito" per la catifa vermella!!!
Patrícia

Fuentes ha dit...

Moltes felicitats!!!!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats.

Familia gomez massague

Anònim ha dit...

Felicitats escola i felicitats equip!!!
Som fans de l'Albert Espinosa

Carla Pont

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tots. L'Albert s'ho mereix tot i més.

Anònim ha dit...

Felicitats a l Albert i a tots els col.laboradors sobretot als extres, part indispensable de la peli, segur q vau fer una bona feina, vist l èxit! Felicitats petits actors. Rosa B.

Anònim ha dit...

Impacient per veure el curt, sobretot per veure els nostres debutants d'extres!!!Felicitacions a l'Albert Espinosa!!Sílvia Z.