16/9/13

Dilluns, 16 de setembre de 2013
PRIMERA SETMANA COMPLERTA
Comença la setmana de Reunions de famílies. A part d’això normalitat absoluta a l’escola.
Aprofito per informar-vos de les festes de lliure disposició d’enguany:

-          4 de novembre
-          3 de març
-          2 de maig

 No farem el Pont de la Mercè.

Bona setmana, complerta, a tots.

2 comentaris:

Josep Rodrigo ha dit...

Per que no fan coincidir els dies de disposició amb els ponts?
Ja és prou difícil conciliar la vida laboral amb la vida dels professors.

Segur que hi ha una explicació. No és una critica. Només una pregunta.

Gracies.

Josep Rodrigo

Montserrat ha dit...

El tema de les Festes de Lliure Disposició és complicat.
Vagi per endavant que com a professional no hi estic a favor.
El Departament d’Ensenyament les va posar com a “pedaç” per fer callar a les famílies que demanaven començar el curs escolar abans del 15 de setembre. El calendari escolar es va canviar però no van canviar el conveni dels treballadors d’ensenyament. Començar abans del 15 vol dir que aquests dies lectius amb alumnat han de recuperar-se d’alguna manera i per això van posar els dies de lliure disposició que poden ser tres, quatre o fins i tot cinc depèn de com caigui.
El nostre criteri per escollir-los va en primer lloc amb els dies que agafen el Centre de Secundaria adscrit a nosaltres per poder facilitar l’organització familiar dels que tenen germans als dos centres.
Tot i que intentem agafar els ponts naturals també s’intenta que els trimestres estiguin una mica igualats amb dies lectius i no lectius. Intentem que hi hagi una festa per trimestre.
El Pont de la Mercè no l’acostumem a escollit ja que és massa aviat. Tot just ens estem adaptant al nou curs i no estem cansats.
Val a dir que aquestes festes de Lliure Disposició no són mai a gust de tothom i com a escola s’intenta posar-les on millor creiem que poden anar pels nostres alumnes.

Dijous, 10 de maig del 2018 GUÀRDIA URBANA Avui hem fet Educació VIal a l'escola. Ens han ensenyat les motos i hem pujat. Ho hem pass...